עבור לתוכן

לא מצליח לעבור את ה2200 עם E4400

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש שזה המפרט שלו

e4400

ga-p35-ds3l

2048 ram 800mhz

ורציתי לבדוק כמה רחוק אני יכול להגיע איתו, אני אציין שאין לי שום ניסיון באוברקלוקינג וזאת הפעם הראשונה שאני מנסה.

הזמנתי אותו מtms וביקשתי מהם שיעשו אוברקלוק, הם אמרו שהם לא הצליחו, וכנראה ופשוט נפלתי על מעבד שלא טוב לאוברקלוקינג.

נעלתי את התדר של הpci על 100 והתחלתי להעלות את הfsb מ 200. ב220 הכל עוד פעל והווינדוס עלה, אבל כשעלתי אותו ל230 המחשב קרס כל פעם שווינדוס עלה.

ניסיתי לשחק עם ההגדרות שם, להעלות את המתח של המעבד, ואפילו הורדתי את המכפלה של המעבד ל6 ועדיין שום דבר לא עזר.

צרפתי תמונות מהביוס לפני האוברקלוק ובמצב שהמחשב כבר לא עלה.

הבנתי מהפורום שהמעד הזה טוב מאוד באוברקלוקינג וגם שאר החלקים שקניתי לא רעים אז אני מניח שהבעיה היא לא החלקים אלא במחשהו שאני לא עושה טוב.

אם מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה לתקן אני אודה לו מאוד.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אנה עדכן את המפרט שברשותך בחתימה מימין קודם כל.

חסר פרטים כמו סוג הזכרונות (חברה, דגם מתח ותיזמונים). , ספק סוג קירור וכולי.

בנסיונות OC רצוי לנטר טמ"פ ומתחים.

תוכנות מומלצות: ORTHOS, CORE TEMP, PRIME 95 , CPUZ, SPEED FAN וכולי תבחר את הנוחות לך.

לא ברור אם בנסיונות שלך אתה ממהיר רק את המעבד או את המעבד והזכרונות.

עדיף לבדוק את המעבד בנפרד מהזכרונות בתחילה לפי דעתי - ע"י בחירת מחלק מתאים לזכרונות שלא יגרום להם להיות ב OC בזמן שאתה בודק את המעבד.

פורסם
  • מחבר

זיכרונות corsair 1024 800 mhz שני סטיקים

ספק 400 של hec

קירור arctic 7 pro

הטפרטורה ממש לא בעייתית המעבד לא עובר את ה40 מעלות המתח בסביבות 1.2 וניסיתי להעלות עד 1.4 וזה לא עזר.

בקשר לאם אני ממהיר את הזיכרונות אני לא ממש יודע ולכן אני שואל פה.

אני משנה רק את הfsb נראה לי, אם מהתמונה שצרפתי אתה יכול להסביר לי מה אני צריך לשנות בשביל להגיע לתוצאות טובות זה יעזור.

פורסם

תעלה PCI-E ל 105.

תשנה יחס זכרונות ל 1:1 ואח"כ תנסה לעלות תדר ותגיד איך אתה מתקדם.

העלת את הזכרונות עכשיו ל 920MHZ שלא צריך להעלות אותם בכלל כל עוד אתה לא מגיע לבאס 400 ביחס 1:1.

פורסם
  • מחבר

אבל אני לא יודע איך לקבוע את היחס על 1:1.

האפשרות הכי קרובה לזה שאני ראיתי בתפריט של הביוס היא system memory multiplier שנצא בברירת מחדל על 4 וכשניסיתי לשנות ל2 המחשב קרס ואפילו הביוס לא עלה.

אני באמת לא מבין בזה כלום ובגלל זה שמתי תמונה כדי שתגידו לי בדיוק איזה דבר לשנות שם.

פורסם

למרות שאין לנו את אותו המעבד והנתונים המערכתיים שלנו קצת שונים.

תנסה את זה:

2005122553522100383_th.jpg

ככה זה אצלי על 337X9

פורסם
  • מחבר

טוב ניסיתי לשנות עכשיו את ה system memory multiplier ל2 אבל כל פעם שאני עושה את זה בלי קשר למהירות של הבאס המחשב לא נותן פוסט.

באמת שכבר ניסיתי לשחק עם כל האפשרויות של המתחים והיחסים של הזיכרונות אבל פשוט שום דבר לא עוזר וב230 הווינדוס קורס כל פעם מחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים