פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים למי ששם לב, צורף השבת לעיתון מוסף של הום סנטרבין השאר, שמתי את העין שלי על המקדחת עמוד שבמבצעהכלי הנ"ל הוא מאוד שימושי, אך עד כה היה מחוץ לטווח מגעתם של מודרים רבים עקב מחירו היקרהמוצר הנ"ל עולה ממש זול, אומנם עדיין לא יצא לי לראות את הכלי, ולבחון מה טיבואך במחיר שלו - שווה לבדוק אותו (350 ש"ח)אני אשתדל ללכת לבחון את הכלי, ולתת עליו מידע שימושי, בנוסף ליתרונות ולחסרונות.בלי קשר לת'ארד עצמו, אני אשתדל לפרסם מבצעים שונים כדי שהמודרים שביננו יוכלו להשיג כלים במחירים טובים יותר.וכמובן לתת חוו"ד לגבי המוצראשמח לשמוע תגובות על היוזמה הנ"ל (מעוניינים או לא?) וכמובן - תצביעו בסקר..
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים יזמה מבורכת !מקדחת עמוד ב350 ש"ח באמת מעלה חששות לגבי האיכות שלה, בוא נקווה לפחות שאפשר להחליף מקדחה ולהשתמש בבסיס.חיפשתי קצת בזאפ והכי זול שמצאתי היה 600 ש"ח.
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים באמת יוזמה מבורכת תכ'לס זה יחסוך גם בין היתר יותר מידיי שאלות מיותרות בפורום כאשר יהיה מידע אמין ומועיל לגבי מכשירים/אביזרים שיקלו במלאכת המודינג
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים יש את זה באינטרנט פה:http://www.gorni.co.il/test/homecenter/newinsert/insert.html
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים בטח שמעוניינים אני תמיד מפספס את המבצע של הום סנטר על הדרמל ב 100 ש"ח :-X
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים עדיף לקחת את הסקיל בעוד 200 שקלים שהוא באמת דרמל אמיתי כי הוא מיוצר באותם מפעלים של בוש שהם מייצרים את הדרמל המקורי
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים למה להוסיף כסף לסקיל? ממה שהבנתי ושאלתי מוכרים בחנויות מקצועיות, אין ממש הבדל בין הסקיל לוולף והיונדאי.אם כבר מוסיפים כסף, לפני שבועיים-שלושה קניתי דרמל מקורי ( הפשוט שמגיע עם 25 אביזרים) ב-350 שקל בהום סנטר והתאהבתי בכלי הזה.לדעתי ממש שווה את המחיר.
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים אבל אתה לא מבין זה עשוי באותו חברה ואם תסתכל במפרט תראה שזה בדיוק אותו דבר ולי יש את הסקיל ונוא פשוט מעולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.