עבור לתוכן

צריך המלצה לסט מקדלת + עכבר אלחוטיים עד 700 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים, המליצו לי על logitech mx-3200. הסתכלתי גם על סטים של מייקרוסופט ושמתי לב שהמחירים הם נמוכים משמעותית, האם זה מתבטא גם בנוחות השימוש?

אני פשוט לא יודע כמה אני צריך את כל הפונקציות והכפתורים שיש ב3200, ואם זאת הסיבה היחידה להבדלים במחירים, אז זה אני אבחר בדגם פשוט יותר.

התכונות שאני מחפש הם נוחות (בעיקר בעכבר), וטווח קליטה טוב.[br]פורסם בתאריך: 27.10.2007 בשעה 17:48:12

עוד מחשבה שעלתה לי עכשיו בראש: לקנות סט אלחוטי פשוט יחסית, עם מקלדת בלי כפתורים ואופציות מיותרות. ואחרי זה לקנות עכבר יותר טוב בנפרד.

האם זה יכול לעבוד, או שאי אפשר להשתמש בעכבר אחר כשהסט המקורי מחובר?

פורסם

אם אתה מחפש טווח קליטה טוב, זה יבוא רק בסטים עם שן כחולה (בלו טוסז) ויהיה יקר משמעותית ממה שהקצבת.

אם עיקר השימוש שלך הוא בעכבר וחשוב לך שהכל יהיה אלחוטי (קח בחשבון טווח 2-3 מטר), קנה סט פשוט (למשל לוג'יטק EX110) ועכבר איכותי (עדיין ממליץ על לוג'יטק ) בנפרד (תאלץ לעבוד עם שני משדרים מקלטים, אבל הם קטנים בד"כ).

למרות השאיפה של מקרוסופט לצאת עם סטים אלחוטיים טובים, הם עדיין לא בליגה של לוג'יטק, אבל הם משתדלים...

אגב, ההפרש במחיר הוא בכלל לא דרסטי, השאלה היא איך משווים אותם...

פורסם

אם אתה בכל זאת מעוניין בסט BlueTooth שגם מגיע עם עכבר לייזר, תחסוך עוד 90 שקלים ותקנה את הMX5000 של לוג'יטק.

אם לא בא לך להשקיע כל כך הרבה כסף על עכבר ומקלדת, הייתי יורד לסט פחות איכותי. אבל קח בחשבון שזה גם מתבטא בנוחות השימוש.

פורסם

יש סיבה שה-MX5000 מקבלת ביקורות רעות?

מדברים על המון ניתוקים/LAG וכו',

למישהו יש את המקלדת שיכול להעיד על טיבה?

פורסם

לא יודע, מקווה שהבעייה הזאת לא קיימת גם עם הDinovo, כי אני מזמין אותו בימים הקרובים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים