עבור לתוכן

שינוי בטמפרטורות.

Featured Replies

פורסם

הטמפ' של המעבד שלי(AMD2000 עם וולקנו 7 פלוס) עמדה לפני זמן קצר על 57 מעלות(כאשר הוולקנו על המינימום),לאחר שפתחתי את המארז(שגם ככה נמצא בתוך כוך) הטמפ' עמדה על 52 מעלות(שוב כאשר הוולקנו על המינימום),וכאשר הוולקנו על המקסימום(והמארז עדיין פתוח) הטמפ' היא 48 מעלות.

נראה לי שהבעיה היא שהמארז לא מאוורר מספיק לא?

יש לי מקום מקדימה לעוד מאוורר 120 מ"מ(יש לי כבר אחד מאחורה).

1 אם אני אוסיף מאוורר 120 מ"מ מאחורה שמכניס אויר מה יהיה השינוי?

2 על איזה מאווררים אתם יכולים להמליץ לי(משהו שקט אבל טוב מאוד)?

פורסם

ישנה דיי הרבה את הטמ"פ כדאי לך להוסיף מאורר 120 מ"מ גנרי.

תנסה להתקין מחדש את ההיטסינק ושים משחה טרמיתץ איכותית

פורסם
  • מחבר

איפה אני יכול ללמוד איך אני מתקין את זה כי אני די חדש בזה ואיזה סוג של משחה מומלץ?(ומה מחיר של משחה כזו)

פורסם

אז שים מקדימה מאוורר 120מ"מ גנרי שמכניס אויר, ומאוורר 80מ"מ מאחורה שמוציא אויר מתוך המארז כך שתיהיה תחלופת אויר במארז.

תנסה למרוח את המשחה של המעבד פעם שנייה.

תוסיף עוד מאווררים פנימיים במארז שיזיזו את האויר במארז כל אני עשיתי.

פורסם

לך על ג'נרי

אבל תכניס אוויר מקדימה תומיא מאחורה

אל תחסום את הזרימה ..

אתה יכול להוסיף שני מאווררים ג'נריים - אחד מקדימה שמכניס ונוסף שמוציא מאחור בנוסף ראיתי רעיון מגניב באיזה מקום

אתה מוסיף מאוורר 60ממ או יותר גדול אם אתה רוצה - שדוחף אוויר מהצד של ה HS - זה נותן איזה מעלה

אם אני אמצא את הקישור אני אוסיף ::) אבל מעיקרון שני מאוורירים כמו שכתבתי יהיו אחלה - וזה יוצא איזה 100 שקל גג. :jump:

פורסם

איפה אני יכול ללמוד איך אני מתקין את זה כי אני די חדש בזה ואיזה סוג של משחה מומלץ?(ומה מחיר של משחה כזו)

ננוטרם 2 -31 ש"ח

פורסם
  • מחבר

אני יכול לקחת איזה מאוורר קטן ולשים אותו על הריצפה של המארז וכמובן שבנוסף יש לי מאוורר 120 מ"מ מקדימה(שבא עם המארז) ועוד אחד 120 מ"מ שאני אוסיף מקדימה.

אבל הרעיון של המאוורר הקטן הנוסף טוב לא? מה זה יתן?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים