פורסם 2003 במרץ 1922 שנים אז ככה..לפני בערך שבוע קיבלתי בחזרה את המחשב אחרי שהחליפו לו את הלוח והמעבד במסגרת האחריות שהייתה עליהם.הלוח הוא GA-7DX+ והמעבד הוא 1700+ 0.18micron.גוף קירור המעבד הוא אותו אחד כמו גוף הקרור הקודם שהיה על הלוח והכל אותו דבר, רק מהעכשיו טמפרטורות המעבד אפילו לפי הביוס הם בסביבות 80 מעלותלעומת זאת בלוח הקודם שגם גרסת הביוס הייתה יותר ישנההיה בסביבות ה 40..אני יודע שהרבה לוחות של ג'יגה יש בעיה של מנטר הטמפרטורה שהוא לא מקוון טוב..אז מה שאני לא יודע זה אולי זה בגלל דרסת הביוס או בגלל מנטר הטמפרטורה..עוד משהו שעלה לי זה נגעתי בגוף קירור המעבד כשאני עובד על המחשב והוא ממש לא חם..אז יכול להיות שבחנות לא הרכיבו לי טוב את הגוף קירור על המעבד או לא שמו משחה טרמית והטמפרטורה היא דווקא כן נכונה?
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים אז המצב שלך ממש לא טוב...תבדוק את זה יותר לעומק. כי טמפרטורת "מוות" שלו היא בסביבות 90 מעלות...משמע בקיץ\פעולה מאומצת...לא תיהיה טובה.יש לך כל מיני מסכים כחולים בזמן האחרון??? :asthanos:
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים לאחי היתה בעיה דומהתתקין מחדש את הHSF עם משחה טרמית נקיהאצלו זה שיפר את הענינים לטעמי בגלל המיקום של ה HSF מול הסנסור, אבל אולי גם בגלל התקנה שגויה של החנות
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים מחבר אין מסכים כחולים ואין בטיחהמעבד עובד כממו שהוא עבד תמיד, אותה מהירות גם במשחקים...
פורסם 2003 במרץ 2022 שנים הוא אמר שההיטסינק קריר,,,, היטסינק ב80 מעלות הוא רותח, כניראה יש בעייה בקריאת הסנסור
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים הוא אמר שההיטסינק קריר,,,, היטסינק ב80 מעלות הוא רותח, כניראה יש בעייה בקריאת הסנסורסביר להניח.
פורסם 2003 במרץ 2122 שנים אם ההיטסינק לא מותקן כמו שצריך והחום לא עובר אליו אז המעבד יהיה חם וההיטסינק יהיה קר.היטסינק קר באופן יוצא דופן זה דווקא חשוד ולא משהו טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.