עבור לתוכן

נישברתי... עשיתי preorder ל9800 פרו של visiontek...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כמו שאומרים פה, תוכיח ש9700 ו9800 זה אותם ביצועים ;D

• תגובות 55
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני עדיין לא מבין בשביל מה לקנות את הכרטיסים האלה... למרות שלפי דעתי גם לא כדאי לקנות את ה9500 פרו, הוא היחיד שעוד "סביר"... בשביל מה אתם צריכים את הביצועים המפוצצים האלה? תראו לי משחק אחד שה9500 פרו לא יריץ אותו בצורה מושלמת... גם המשחקים שיבואו בקרוב ירוצו איתו מצויין... פשוט לקחת מלא כסף ולזרוק אותו לפח! תשפר יותר טוב דברים אחרים במחשב כמו, להוסיף זיכרון ::) הכרטיס עולה פי 2 יותר ונותן בכמה אחוזים יותר ביצועים, 30%?

פורסם

יש כתבה שלמה על זה איפשהו?

פורסם

אני עדיין לא מבין בשביל מה לקנות את הכרטיסים האלה... למרות שלפי דעתי גם לא כדאי לקנות את ה9500 פרו, הוא היחיד שעוד "סביר"... בשביל מה אתם צריכים את הביצועים המפוצצים האלה? תראו לי משחק אחד שה9500 פרו לא יריץ אותו בצורה מושלמת... גם המשחקים שיבואו בקרוב ירוצו איתו מצויין... פשוט לקחת מלא כסף ולזרוק אותו לפח! תשפר יותר טוב דברים אחרים במחשב כמו, להוסיף זיכרון ::) הכרטיס עולה פי 2 יותר ונותן בכמה אחוזים יותר ביצועים, 30%?

צודק, מסכים עם כל מילה שלך לדעתי רק מליניים יקנו כאלה כרטיסים

פורסם

אז זהו שלא אלי, מליינים גם לא יקנו אותם... ילדים קטנים ומפונקים של מליינים כן יקנו אותם! פשוט אין שום סיבה שבעולם לקנות אותם... אני ארגיש יותר טוב לקחת 2500 שקל, לקנות 9500 פרו ואת שאר הכסף לזרוק לפח מאשר לקנות בגדול אותו דבר ולתת לחברות הרבה יותר כסף...

פורסם

פותח הת'רד הציג 2700ש"ח ולפי החישובים של המחירים שהוא נתן, קיבלתי 2300NIS~.

המחיר המדויק הוא 2,792.63ש"ח, לפי שער הדולר של יום שני. בדולרים- 579.99USD.

פורסם
  • מחבר

תודה לכל הפסיכולוגים ומנתחי האופי בגרוש.

אני יותר מבוגר מרובכם כנראה, ואני עובד קשה בשביל הכסף שאני מרוויח אבל ההובי שלי זה משחקים.

מי שלא רואה דימיון בין התוצאות שהכרטיסים הללו נותנים שלא יקנה. אני לא מרגיש אשם בזה שקניתי את הכרטיס.

קניתי בזמנו את הTi4600 ואני אולי אפתיע אותכם, אבל הגעתי למיצוי הביצועים שלו מהר. יש לי מסך גדול (ונראה מי שייתווכח שמסך גדול = יותר טוב ;) ) ולכן אני משחק ברזולוציות גבוהות. רזולוציות גבוהות וכל הdetails האפשריים יכולים להביא כרטיס מסך טוב על ברכיו.

אם אתה לא נכנס לDisplay options במשחקים, יש לך "17 ומשחק על 800X600, תהנה ותשמור על הכסף למשהוא אחר.

לגבי מחיר, בחישוב הכללי יצא לי כ2700 ש"ח על 90 ש"ח אני לא אתווכח, מה שבטוח, זה פחות מ4000 שהדובים ידרשו עליו כמו שדרשו

פה

פורסם

נהנה ממשחקים? סבבה... יש כזה דבר מאד מגניב שנקרא פלייסטיישן... יחסוך לך המון כסף, ואתה תהנה מיותר משחקים טובים.

"ומשחק על 800X600" - חחחחחחחח...

טוב, תהיה בריא, ותבזבז את הכסף שלך על מה שאתה רוצה.

פורסם
  • מחבר

העלבתי אותך כשאמרתי לך 800X600? אתה מנסה להעליב אותי עם playstation? (מוכיח שאין עם מי לדבר)

sunny jim, בן כמה אתה? 12?

תודה, בריא, ועם כסף...

פורסם

מי שקונה כרטיס כזה לרוב גם יודע למצות אותו

אני מניח שהבחור פה ישחק על רזולוציות 1600X1200 או יותר עם AA וAF

וכו'

אני קניתי את ה9700PRO ויש לי מסך 19' ואני מנצל אותו במלאו (מישהו ראה פעם 9700PRO מקרטע?)

ותתפלאו לא כל מי שקונה כרטיס כזה הוא מליין

אני אישית עובד אז לא היה לי בעייה לקנות אותו או כל שאר החלקים שיש לי במחשב ...

פורסם

אין הבדל בין ה 9800 וה 9700 באיכות התמונה.

וכמו שאמרתי לך, חכה לדרייברים הפרוצים האלה שייצאו, והם ייצאו!

אני פשוט חושב שאתה מוציא 700 שקל יותר על כלום. מילא אם באמת היה הבדל גדול בביצועים.

אבל בשביל תוספת של 20% לשלם 700 שקל. תוספת שאתה יכול לקבל עם דרייברים מותאמים.

חבל ...אני באמת לא רוצה להעליב אותך, אני פשוט נותן לך את דעתי...אתה יכול לא להקשיב לי... :)

זאת ההחלטה שלך. ואני אישית לא ניתחתי את האופי שלך... ???

חבל שאתם גוררים את הוויכוח הזה לפסים אישיים והערות מעליבות :(

אבל לפני שאתה לא מסכים איתי תקרא את זה (זה בגרמנית , אבל יש תמונות להמחשה)

http://www.tommti-systems.de/go.html?http://www.tommti-systems.de/main-Dateien/reviews/catalyst/catalyst.html

אגב, בקשר לרזולוציה - וב 3d mark 2001se קיבלתי פחות ב 10 נקודות פחות כהעלתי רזולוציה ל 1600 על 1200.

בכל אופן, לא ניסיתי להעליב אותך או משהו, פשוט להביע דיעה...ומצטער שאמרתי שתצא פראייר :(

פורסם

ד"א, השיפור הזה של הדריברים זה לא מדריברים פרוצים, אלא מCATALYST 3.3- שיפור של 25% לכרטיסי ה 500\97

פורסם

איפה אפשר להוריד אותם?

פורסם

הערכה משוגעת...ממש לא בטוח...

כשהם יצאו, פה: www.ATI.com

;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים