פורסם 2003 במרץ 2822 שנים מחבר לא! אל תתחילו לפרס תוצעות.שכל אחד יגיע למקסימום ויפנה אלי או למפיסטו.מה הטעם בתחרות שכולם יודעים איזה מקום הם יקחו ומי המנצח...
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים מה קשור הקירור לניצחון-זה קשור אבל לא זה קובעד'א גם לי יש SK-7 ומאוורר SF2 ומארז שיש בו 7 מאוורריםאז תחשוב שנית לפני שאתה מתלהבבו נגיד גם לי יש דיי הרבה מאוורריםSF2 בכלל לא באותה דרגה כמו VOLCANOדבר יחידי שרע בVOLCANO זה הרעש כמובן
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים מחבר אתם לא מחילים לדבר לי פםה על קירור וכו...אין פה דיונים לכגבי תוצאות ואיך לשפר אותן, לזה יש את הפורום הרגיל.
פורסם 2003 במרץ 2822 שנים בהחלט לא תן לי ת'מפרט של הוולקנו אני דיי בטוח שה SF2 לוקח אותובקשר להערת המאווררים אם תשים מאה מאווררים סתם אז ברור שלא תקבל כלוםאם תשים אותם באופן שיהיה בו סירקולציה אתה תקבל קירור טובלדוגמא המעלות שלי לאחר אוברקלוקינג הן 28 במנוחה.. (ללא ננוט'ארם שאני עומד לרכוש)
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים יש לי שאלה עם נגיד יש למשהו 8RDA והוא הגיע ל-240 MHZ בבאס ומישהוא יגיע לאותו באס אבל עם 8RGA מי ינצח?
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים FIRE15אני מניח ש ה 8RDA+אבל רק אם זה אותו באסאם יש רק באחד יותר אז ה 8RGA+ינצח(זה לא אשמתו שהוא קנה 8RGA+)
פורסם 2003 במרץ 2922 שנים מחבר ופה נכנס הערך הכספי, אם ההבדל היחיד הוא הלוח אז אם הבאס זהה והלוח יותר יקרה אז זה עם הלוח הזול יקח
פורסם 2003 במרץ 3022 שנים מאד חשוב חברים! המועד הסופי מתקרב ועדיין אין את כל האנשים שהצביעו לכך שהם רוצים להשתתף!החברה מבית אינטל, איפה אתם?החברה מבית AMD, יאללה לפנות אלי!החברה עם הכרטיסי מסך, למה מחכים?LOLהנה כמה סיבות למה בעלי אינטל לא ממהרים (לקוח מהOCD) - האוברקלוק הטוב ביותר למהירות המעבד (באחוזי שיפור): Intel Pentium 200 - שיפור: 96.99%, הושגו ע"י SubX - פרטים נוספים - האוברקלוק הטוב ביותר למהירות הבאס (באחוזי שיפור): Intel Celeron 300A Slot 1 - שיפור: 87.88%, הושגו ע"י The Byter
פורסם 2003 באפריל 922 שנים מחבר ובגלל ביטול התחרות אני מוריד את הסטיקי.זה יחזור שהתחרות תהיה על הפרק וכל מי שמעוניין יכול להעלות את הדיון או לפנות אלי.
פורסם 2003 באפריל 922 שנים א. זה רק על מהירות באסב. THE BYTER לא יכול ללהשתתף (בעל חנות)איזה חנות ???
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.