עבור לתוכן

מסך 19" איכותי לעבודה גראפית מקצועית(לא למשחקים). תקציב לא מוגדר - עדיף נמוך

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

בת דודתי שעוסקת בעיצוב גראפי זקוקה למסך 19". התקציב אינו מוגדר מבחינתה אך כמובן שאין טעם להשקיע יותר מהצורך(אף אחד לא מחפש לראות סרטי FULL HD או לשחק בקרייסיס עם המסך הזה).

אשמח להמלצות.

פורסם

מצטרף לבקשת המלצה

אני מעצב מוצר

והלך לי הSYNCMASTER 959NF

אז נראה לי שאקנה לי LCD איכותי

תודה לעוזרים

פורסם

שלום לכולם.

בת דודתי שעוסקת בעיצוב גראפי זקוקה למסך 19". התקציב אינו מוגדר מבחינתה אך כמובן שאין טעם להשקיע יותר מהצורך(אף אחד לא מחפש לראות סרטי FULL HD או לשחק בקרייסיס עם המסך הזה).

אשמח להמלצות.

בניגוד למה שהרבה אנשים חושבים משחקים אינם דורשים מסך באיכות גבוהה, לרוב מסך בסיסי מאד יספיק.

לעומת זאת עבודה גרפית מקצועית כן דורשת מסך איכותי.

לא ציינת בפירוט מהו העצוב הגרפי או תקציב ולכן אתן המלצה כללית:

אם היא יכולה תיקח את הדל 2007FP שעולה באיזור 2300 שח. רצוי לבדוק אם החנות יכולה להתחייב על פנל S-IPS.

אם המסך מעבר לתקציב אז הסמסונג 971Pב 1700 שח הוא העדיפות הבאה.

פורסם
  • מחבר

העיצוב הגראפי הוא דו מימדי בלבד. פוטושופ, פריהנד, בעיקר בתחום עיצוב האתרים, לוגויים וכדומה.

האפשרות ב1700 יותר ריאלית ועלייה אמליץ. אני מעוניין גם באופצייה זולה(גם אם לא הכי איכותית) במחיר המתקרב ל1000 ש"ח(או הכי זול שניתן למצוא ולקבל משהו בגדר הסביר). האם קיים?

הסיבה לשאלה היא שישנה אפשרות סבירה ביותר שהיא לא תהיה מעוניינת להשקיע יותר מ~1500 ש"ח ואפילו לא יותר מ~1000, גם אם הדבר יבוא על חשבון האיכות.

פורסם

לבקש מסך לעיצוב גרפי ב-1000 ש"ח זה בערך כמו לבקש מכונית מרוץ ב-20000 ש"ח. זה מצחיק עד מעליב.

המחשבה שמסכים יקרים זה משהו שנחוץ למשחקים וסרטים, וגרפיקאי שלא משחק יכול לחסוך, היא מוטעית ביסודה. דווקא לעיצוב גרפי מייצרים את המסכים המיוחדים ביותר והיקרים ביותר. אני מדבר איתך על מסכי 19-20" שעולים 4000 ש"ח.

לא שכל מעצב גרפי זקוק לכזה דבר. בד"כ מי שצריך את זה יודע את זה ופשוט קונה בלי לשאול. המסך SAMSUNG ב-1700 ש"ח הוא הטוב ביותר בקטגוריה הזו מתחת ל-2000 ש"ח ב-19". לא הייתי מנסה לרדת נמוך יותר, כי מסך בשביל גרפיקאי זה הדבר החשוב ביותר במחשב ולהתפשר בעניין זה יהיה פשוט טיפשי. תסביר את זה לבת-דודתך.

פורסם
  • מחבר

תיארתי לעצמי, תודה.

פורסם
  • מחבר

אין יותר 971P, הפסיקו לייבא.

איזו אפשרות אחרת באותו תקציב? איני מעוניין לחרוג מ1700 ש"ח, ועדיף אפילו פחות(כלומר הדל הוא לא אופציה).

פורסם

ViewSoniq VP930B

פורסם

LENOVO L192P

פורסם

אין יותר 971P, הפסיקו לייבא.

איזו אפשרות אחרת באותו תקציב? איני מעוניין לחרוג מ1700 ש"ח, ועדיף אפילו פחות(כלומר הדל הוא לא אופציה).

מאיפה המידע שלך שהוא לא מיובא?

אני קניתי ממש לא מזמן ועלה לי 1500 שקל.

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=971P&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

תתקשר אליהם ותשאל.

פורסם
  • מחבר

איך 1500? רשום 1650

ביררתי עם סקאי ועם IQPC. אין לשניהם במלאי. לפי סקאי יגיע רק בעוד שבועיים, אך זה מה שתמיד אומרים כאשר אין מוצר במלאי אצל היבואן('יגיע בעוד שבועיים')

פורסם

איך 1500? רשום 1650

ביררתי עם סקאי ועם IQPC. אין לשניהם במלאי. לפי סקאי יגיע רק בעוד שבועיים, אך זה מה שתמיד אומרים כאשר אין מוצר במלאי אצל היבואן('יגיע בעוד שבועיים')

אני קניתי במכרז אז עלה 1450+ משלוח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים