פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים מחבר אני מחפש מסך, שמעתי שאפשר לצפות הרבה בלי יובש בעיניים וכאלו ב2007WFP.עכשיו בזה:http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151849אחרי איזה זמן מסוים כן יש לי יובש בעיניים, ויש ימים שיש לי אילוץ להיות הרבה במחשב בגלל עבודות מסוימות,השאלה שלי אם המסכים שציינתי יתפקדו מהבחינה הזו כמו 2007WFP?
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים תשובה קצרה: לא. הם מסכי TN כמו מה שיש לך כרגע, ולכן יהיו דומים יותר למה שיש לך כרגע מאשר ל-2007WFP.בכל מקרה, לא ראיתי שום מחקר שהראה קשר בין יובש בעיניים לבין סוג פאנל, ולדעתי זה יותר קשקושים ממציאות. כל מסך יעייף לך את העיניים אם לא תכוון את הבהירות והניגודיות לערכים סבירים (לא גבוהים מידי), וכל מסך יעייף את העיניים אם תבהה בו ללא הפסקות בחדר חשוך.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים במידה מסויימת יש קשר כיוון שפנלי TN מכוונים על בהירות גבוהה כדי לחפות על חוסר הדיו שלהם.כמובן הכי חשוב בעבוה עם מסך ללא חשיבות בקשר לסוג הפנל:לכוון את הבהירותלא לעבוד בחושך מוחלטמדי פעם להוריד את העיניים מהמסך ולהביט על משהו אחר, רצוי במיוחד להביט דרך החלון על משהו רחוק.
פורסם 2007 באוקטובר 2918 שנים גם לאחידות של התאורה של המסך יש השפעה לא קטנה על ההשפעה של שימוש ממושך בו. זה משהו שמסכי TN בד"כ לא מצטיינים בו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.