פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים שלום!אני יודע שפתחו כבר תרדים על הנושא הזה אבל חיפשתי ולא מצאתי פתרון.קיצור הבעיה שלי היא שאני מצליח לראות סרטונים מיו טיוב אבל מאתרים כמו ynet ו-nana אני לוחץ פליי ואז לא קורה כלום.התקנתי דרייברים של כרטיס מסך וקודדים מחדש ולא עזר.
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים תבדוק שמותקנת לך גרסא עדכנית של WINDOWS MEDIA PLAYER ושהיא אינה חסומה בפיירוואל.
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים מחבר תבדוק שמותקנת לך גרסא עדכנית של WINDOWS MEDIA PLAYER ושהיא אינה חסומה בפיירוואל.לא אחי הכל תקין.איזה חבילת מקודדים אתה ממליץ לי אולי שלי לא טובה....
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים תנסה להחזיר את כל האפשרויות של הדפדפן (באבטחה וכיו"ב) להגדרות בברית המחדל.
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים אחי סרטים באינטרנט לא עובדים על קודקים.הרעיון הוא שזה עובד על FLASH. תוריד ותתקין ADOBE FLASH PLAYER וזה יעבוד לך.
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים ב-Castup הסרטים רצים בסטרימינג של WMV, ביוטיוב זה באמת FLV (פלאש וידאו).
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים מחבר ב-Castup הסרטים רצים בסטרימינג של WMV, ביוטיוב זה באמת FLV (פלאש וידאו).ביו טיוב עובד לי בשאר האתרים לא......יש פיתרון? איזה חבילת מקודדים טובה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.