פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים אני זוכר שלפני חודשיים בערך דאגתי כי הטמפרטורה של כרטיס המסך שלי היה 80.עכשיו הוא בסביבות ה90 ואחרי מאמץ איזה 100.רוב הסיכויים שהחיישן מקולקל כי אני ניקיתי את המאוורים איזה מאה פעמים וזה לא עוזר...בזמן האחרון באמצע משחקים מופיע לי הודעה שהמהירות השעון יורדת אוטומטי כדי שכרטיס המסך לא יתחמם יותר מידי.אז - יש משהו שאני יכול לעשות כדי למנוע את הטמפרטורה הזאת? אם אני אביא לתיקון בחנות, האם הם יש משהו שהם יכולים לעשות כדי לתקן את זה? כי לא בא לי גוף קירור חדש, זה הרבה כסף...ד"א: יש לי Radeon X1800GTO ופעם הטמפרטורות היו רגילות, 50-60.[אני בודק בATI TOOL ובCCC]
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים צלעות הקרור הן מה שמתחבר למעבד ומגדיל את שטח הפנים שלו, המאורר פשוט עוזר לפנות מהם את החום ביעילות. יכול להיות שנתקע לך "מוך" אבק בין הצלעות למאורר.... יש מצב לתמונה של הכרטיס שלך?
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מחבר איכות גרועה כי זה עם פלאפון אתה יכול להצביע לי איפה אני צריך לבדוק? כי לא ממש הבנתי.
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים יש לך 2 אפשרויות....לדחוף את קשית הספרי אויר מהצד השני של הקרור ולדחוף אויר לעבר המאורר ולבדוק אם אכן יש אבק.אפשרות שניה היא לפרק את הכיסוי של הקרור (מחובר עם 4-6 ברגים לגוף הקרור..על הכיסוי יש את ההדפס של החברה - במקרה שלך RUBY של ATI) ולבדוק איפה תקוע "מוך" אבק.בתמונה סימנתי לך איפה בד"כ נתקע אבק (מתחת לכיסוי).[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים מחבר הוצאתי את גוף הקירור ובאמת היה מלא אבק איפה שסימנת, אבל איזה מזל יש לי, היה שפריץ וחצי והספריי ניגמר, אז ניקיתי עם מברשת.הוצאתי את רוב האבק וכרגע הטמפרטורה במנוחה על 72, ונראה לי זה עומד עוד לעלות קצת...זה פחות ממקודם אבל זה עדיין יחסית הרבה, לא?אתה חושב שכדאי לי לקנות ספריי חדש ולנקות שוב?
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים מה ז"א הוצאת את גוף הקרור? היית צריך רק לפרק את הכיסוי העליון. זה מה שעשית?
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים מחבר אופס. :פאני הוצאתי וניקיתי מתחתיואבל בהתחלה באמת חשבתי שצריך רק להוציא את הכיסוי אבל זה בילתי אפשרי להוציא את הברגים שלו...אני מקסימום אנסה עם מקדחה או משהו
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים אופס?? ,,, האחריות....מה גם שבמקרה של פרוק היית צריך להחליף את המשחה הטרמית (ולנקות באלכוהול קודם את הליבה והקרור).את הברגים של הכיסוי אפשר לפרק עם המברג הנכון אבל עזוב את זה, שלא ייגרם נזק לכרטיס.
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים מחבר וטמפרטורה גבוה כזאת לא תגרום לנזק?בכל מקרה, הפירוק שעשיתי יכול לקלקל את הכרטיס?
פורסם 2007 באוקטובר 2818 שנים אין סיבה שהמאיץ גרפי שלך יהיה בטמפ' של 75~ מעלות במנוחה...זה אמור להיות בסביבות ה-50..יש לי קירור נוסף שקניתי ZALMAN CNPS9700 (נראה לי ...)יש לי 1900XTX והליבה במנוחה על 45, במאמץ על 73..לפני זה עם הקירור סטוק היה לי במנוחה 60~ ובמאמץ 90~ ..אתה מבין את ההבדל?... כדאי לך לקנות קירור, ולשמור על הכרטיס מסך שלך.. חבל עליו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.