עבור לתוכן

תוכנות להגנה על המחשב

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני כמה ימים החלטתי שהגיע הזמן לשפר את ההגנות של המחשב שלי. התחלתי להסתובב באינטרנט ולחפש תוכנות שיכולות להועיל לי.

עד עכשיו זאת הרשימה של תוכנות "הגנה" שיש לי על המחשב:

-BitDefender

-antivir

-spybot

-ccleaner

-spyware terminator

-super antispyware

-adaware se

וכל דבר שאני מוריד לפני הרצה אני בודק בhttp://viruschief.com/

איזה עוד תוכנות אתם מכירים שיכולות לעזור? (BitDefender יותר נוח לי מאנטי וירוסים אחרים ולפי כמה ביקורות באינטרנט הוא לא נופל מהאחרים ככה שאני לא מחפש אנטי וירוס אחר אלא אם יש אנטי וירוס נוסף שיעבוד איתו במקביל בלי בעיות)

תודה מראש

פורסם

אתה פרנואיד ומגזים.

אני בלי אף תוכנה כבר כמה חודשים..מדי כמה חודשים אני מוריד AV ותוכנת AS כדי לבדוק..ובדר"כ הכל נקי..

כל עוד אתה לא גולש באתרים מפוקפקים ולא מוריד שטויות אין לך צורך בכל זה.

אם אתה מתעקש תשאיר Antivir בתור AV ו-SPYBOOT בתור AS וזהו

פורסם
  • מחבר

אולי במקרים שאתה לא נכנס לאתרים מפוקפקים ולא מוריד כלום למחשב זה בסדר אצלך אבל זה לא המצב אצלי :hat: אני משתמש בתוכנות שיתוף וכד' ולכן סריקה כנגד וירוסים היא דבר הכרחי שאני מבצע כל יום לפחות... וב90% מהמקרים שאני סורק אני מוצא משהו...

פורסם

אתה פרנואיד ומגזים.

אני בלי אף תוכנה כבר כמה חודשים..מדי כמה חודשים אני מוריד AV ותוכנת AS כדי לבדוק..ובדר"כ הכל נקי..

כל עוד אתה לא גולש באתרים מפוקפקים ולא מוריד שטויות אין לך צורך בכל זה.

אם אתה מתעקש תשאיר Antivir בתור AV ו-SPYBOOT בתור AS וזהו

שקול את העובדה שכל בית צריך קירות, דלתות וחלונות...

פורסם

אני גם משתמש בתוכנות שיתוף קבצים וזה לא קשור..

בכל מקרה,כמו שאמרתי Antivir ן-SPYBOOT יהיו מעל ומעבר. לא צריך שום תוכנה נוספת

פורסם

אל תשכח לעשות גיבויים...

פורסם

אני מחזק את דברי XTRACT, לא צריך להשתולל בתוכנות.

מספיק אנטי וירוס ו-FIREWALL ואל תגלשו באתרים מפוקפקים.

וחשוב להזהר מבאנרים שפתאום קופצים לכם ומבקשים אישור שלכם.

פורסם

אם אתה לוקח סיכונים (מריץ דברים שמאוד סביר שיכילו טרויאן) אז שום הגנה לא תעזור לך חוץ מאשר להתקין את התוכנה המסוכנת קודם בתוך virtual machine ולעקוב אחר הנזק שהיא מחוללת למחשב ככה למשך שבוע. וגם אחרי שהוצאת את התוכנה "הנקייה" מהסגר, אי אפשר להיות ב-100% בטוחים שהיא לא "תתקיף" רק בעוד חודשיים אם ככה הינדס אותה מישהו ערמומי. לכן צריך גם חומת אש חזקה מאוד. ברגע שצצה בעיה פנימית (טרויאן רוצה לצאת החוצה עם המידע שלך) אז תקווה מאוד שתוכל לאתר מהיכן אותו טרויאן הגיע אליך, כדי שאחרי שתפרמט תדע גם לא להתקין את הטרויאן המסוים הזה בחזרה בטעות (כתוצר לוואי סודי של תוכנה "חינמית" כלשהי נניח).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים