פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים ינגן HD חלק למרות שיש מעבד מיושן? (p4 1.6) האם הגודל הפיזי שלו שווה לradeon 9600 לדוגמא? הוא הכרטיס המשתלם ביותר לagp בתווך המחיר שלו? זהו לבינתיים. תודה
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מחבר מז"א מנגן רק תוכן מקורי? הוא לא יפעיל בכלל תוכן hd מהאינטרנט?השימוש הוא רק לסרטים ועבודה רגילה.אתה יודע אולי מה הגודל הפיזי שלו וכמה כוח הוא דורש מהספק?עוד דבר, החנות היחידה שמוכרת אותו זאת ksp?
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים לא ממש בדקתי מי עוד מוכר אותו, אבל בKSP ראיתי אותו בטוח.לגבי תוכן, קבצי MKV, שזה בעצם הפורמט שבו מגיע רוב תוכן הHD לפחות לעת עתה לא ניתן לפיענוח בחומרה ולכן הקבצים האלה לא ינצלו את הכרטיס.הכוונה לתוכן מקורי הוא סרטי ה20-30GB שאפשר להוריד ו\או לקנות בחנויות. בעצם סרטי הHD המקוריים, לא המעובדים.
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מחבר אוקיי, תודה רבה.אתה יודע אולי מה הגודל הפיזי שלו וכמה כוח הוא דורש מהספק?
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים לא צורך הרבה מהספק בכלל.http://images.tigerdirect.com/SkuImages/gallery/large/VisionTek-Radeon-HD-2400-Pro-V261-2400-a.JPG גודל סטנדרטי לגמריי
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מחבר יש לי מארז שאטל וספק 250w. יש לך אולי מושג אם הכרטיס לא יכנס לי במארז? הייתי יכול לחשב את זה אבל אני לא מוצא שום אתר שרשום מה העובי של הכרטיס.. תודה רבה
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מחבר עוד שאלה ששכחתי לשאול, יש לי agpx4, יהיה סירוס ביצועים גם בניגון HD?לסיכום, הוא הכרטיס המשתלם ביותר שאני יכול לקנות לagp בתקציב הזה?
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מחבר השימוש העיקרי לסרטים כמובן, ומשחקים כמו CS 1.6.ולא ענית לי על השאלה הזאת: יש לי agpx4, תהיה פגיעה בניגון hd? ועוד שאלה קצת לא קשורה, מגיעים איתו בבאנדל משחקים כלשהם?
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים הוא ענה לך פעמיים.RIPים (קריעות) של קבוצות וכאלה תוכל לנגן אבל תוכן HD מקורי לא תוכל לנגן.
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מחבר marvje, הוא אמר לי שרק ripים לא ינגן מעולה. קצת התבלבלת.השימוש העיקרי לסרטים כמובן, ומשחקים כמו CS 1.6.ולא ענית לי על השאלה הזאת: יש לי agpx4, תהיה פגיעה בניגון hd? ועוד שאלה קצת לא קשורה, מגיעים איתו בבאנדל משחקים כלשהם?cooler, תענה לי אם אתה יכול בבקשה.
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מחבר אוקיי.אז לסיכום, 2400pro הוא הכרטיס הכי טוב לניגון hd ומשחקים קלים במחיר שלו (340 ש"ח)?מדובר על agp.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.