עבור לתוכן

Windos, restore, Gost

Featured Replies

פורסם

אוקיי פתרתי את הבעיה, הייתי צריך לבחור רק בשורה אחת ב"מקור" ושתי השורות היו מסומנות :kopfpatsch: אז אתם יכולים למחוק את זה או מה שאתם רוצים

שלום

יש לי גיבוי של הוינדוס בקובץ Image של גוסט, כשרציתי לשחזר את הוינדוס אתמול נתקלתי בבעיה

יש לי 2 כוננים קשיחים, אחד מהם מחולק לשניים: C ו-M, קובץ ה-Image נמצא ב-M והוינדוס נמצא (מן הסתם) ב-C

כשאני מתבקש לציין את ה"destination" ה-C וה-M נמצאים בכונן אחד ואני יכול לבחור רק את הכונן כולו, אני לא יכול לבחור רק ב-C ואם אני בוחר בכונן כולו אז אני לא יכול ללכת "next" כי הוא כותב לי שקובץ ה-Image נמצא באותו הכונן. אני בטח יכול להעביר את ה-Image לכונן השני אבל אני רוצה לפרמט רק את C ולא רוצה שיקרה משהו ל-M כי יש שם מלא קבצים שאני צריך אז זאת לא אופציה

נ.ב - אולי זה יתן לכם מידע נוסף, כשאני בוחר בקובץ ה-Image הוא כותב עליו "Backup image of Disk 1 with partition (C:)

Backup taken on 24/07/2005", חבר שלי עשה לי את הגיבוי, וגם הוא לא יודע כיצד לתקן זאת

ועוד מידע קטן, כבר עשיתי שחזור של המערכת לפחות פעם אחת מאותו הקובץ באותה המערכת ולא החלפתי כוננים ולא עשיתי שינויים (פשוט שכחתי אולי ::))

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים