עבור לתוכן

איך עושים שמסך (רחב) יציג לאורך? ז"א להפוך אותו. צריך תוכנה או להגדיר משהו?(ל"ת)

Featured Replies

פורסם
:eek2:
פורסם

יש תוכנות שעושות את זה, כמו iRotate. לפעמים גם בדרייבר של כרטיס המסך אפשר לעשות היפוך כזה.

פורסם
  • מחבר

לא מצאתי משהו מיוחד בחיפוש וידאו/תמונות/מידע לגבי התוכנה. אבל לא חיפשתי לעומק. בד"כ מספיק חיפוש שטחי כדי להבין את מהות התוכנה. אתה בטוח שהתוכנה הזאת תעשה את העבודה? היא לא מסובכת להתקנה ותיפעול?

אין לי כרטיס מסך. יש לי משולב בלוח: Gigabyte GAM61PS3. נראה לך שאפשר להגדיר עליו?

פורסם

נראה לי שעשית חיפוש ממש גרוע, כי כבר הלינק הראשון בגוגל ממחיש את מהות התוכנה.

פורסם
  • מחבר

שוב, בד"כ כדי להבין את מהות התוכנה לא אמורים לחפור. אבל מצאתי משהו וכתוב שם שזה קשור לדרייבר של הכרטיס מסך (ולי כאמור, אין) ושהאופצייה הזאת בכל מקרה כבר קיימת, גם ללא התוכנה. http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=41809 (זה התגובה האחרונה בעמוד)

האם האופצייה הזאת כבר קיימת אצלי? אני לא יודע אפילו איזה סוג של כרטיס יש אצלי. אני רק יודע שהוא מובנה.

פורסם

אני ממש לא הולך לקרוא את הלינק המיותר. כבר הדף הראשון שעולה בגוגל נותן לך כל מה שצריך. לא מבין למה אתה מתעקש לחפש בנרות.

פורסם
  • מחבר

אז מה שאתה אומר זה שעליי להתקין את התוכנה וזה הכל?

לא צריך לבדוק שום דבר מעבר?

היא תעבוד ב-100%?

פורסם

למה שלא תתקין ותבדוק? ריבונו של עולם, מדובר בתוכנה חינמית וקטנטנה!

כבר 1000 פעמים היית מספיק לבדוק בעצמך ובמקום זה אתה שואל שוב ושוב.

פורסם
  • מחבר

צודק.

מתנצל על הטירחה.

ניסיתי וזה באמת עושה את זה.

אני אוסיף עצות למי שעושה את זה בפעם הראשונה: כשהמסך מתהפך וזה לא התהפך לצד שרציתם-אל תיבהלו (כי כל הכיוונים של העכבר משתנים). פשוט תרימו את העכבר ותניחו אותו לכיוון ראש הדף ותנסו לדמיין שאתם יושבים הפוך, כשראשכם מופנה לראש הדף. כעת תיגשו לסימן של התוכנה בשורת המשימות ותשנו שוב. אני השתגעתי עד שהגעתי לשם :lol:

אחרי זה אפשר לעבוד על 2 חלונות אחד מעל השני וזה אדיר.

יש חיסרון והוא שצריכים לעבוד עם הרזולוציה המקסימלית של המסך אחרת לא תראו את כל העמוד. אני הייתי חייב לשנות את הרזולוציה כי לא ראו את כל המסך בפורום הזה (אני מתכוון מצד ימין לשמאל). זה מעצבן כי הכתב נורא קטן. אפשר כמובן להקטין את הרזולוציה באתרים אחרים כגון וואיינט. אבל אם צריך לשנות את זה בכל פעם אז זה מוציא את כל החשק. המלצה שלי-תשנו את המסך כשאתם צריכים לעבוד עם תוכנות או קבצים ופחות עם האינטרנט.

לי יש חיסרון נוסף והוא שלמסך אין תושבת לזוית 90 ולכן אני חייב לשים ספר שיגביר את החיכוך וימנע ממנו להחליק לעיתים קרובות. אני חייב להיות לידו בכל פעם שהתוכנה עובדת כי הוא החליק לי וכמעט נפל מהשולחן. אבל בחלק מהמסכים יש אפשרות להפוך. בעיה שלי.

מי שקונה מסך שלא יתפשר ויקנה רק רחב!!!!!!!

פורסם

אני אוסיף עצות למי שעושה את זה בפעם הראשונה: כשהמסך מתהפך וזה לא התהפך לצד שרציתם-אל תיבהלו (כי כל הכיוונים של העכבר משתנים). פשוט תרימו את העכבר ותניחו אותו לכיוון ראש הדף ותנסו לדמיין שאתם יושבים הפוך, כשראשכם מופנה לראש הדף. כעת תיגשו לסימן של התוכנה בשורת המשימות ותשנו שוב. אני השתגעתי עד שהגעתי לשם :lol:

אם הבנתי נכון, כל הקטע של התוכנה זה שימוש במקשי קיצור להיפוך (CTRL+ALT+חץ). אז גם אם זה התהפך לכיוון לא נכון, כל שצריך לעשות זה להקיש על הצרוף המתאים וזהו.

יש חיסרון והוא שצריכים לעבוד עם הרזולוציה המקסימלית של המסך אחרת לא תראו את כל העמוד. אני הייתי חייב לשנות את הרזולוציה כי לא ראו את כל המסך בפורום הזה (אני מתכוון מצד ימין לשמאל). זה מעצבן כי הכתב נורא קטן. אפשר כמובן להקטין את הרזולוציה באתרים אחרים כגון וואיינט. אבל אם צריך לשנות את זה בכל פעם אז זה מוציא את כל החשק. המלצה שלי-תשנו את המסך כשאתם צריכים לעבוד עם תוכנות או קבצים ופחות עם האינטרנט.

במסכי LCD זה רעיון גרוע לעבוד ברזולוציה לא מקסימלית, כי הטקסט הופך למטושטש. אני מעדיף אותו קטן וחד.

מי שקונה מסך שלא יתפשר ויקנה רק רחב!!!!!!!

אין שום הגיון בטענתך שמסך לא רחב הוא פשרה. למעשה, מתוך הנסיון שלי עם 20" רגיל ורחב - הרגיל עדיף לכל שימוש, פרט לצפייה בסרטים רחבים. הוא נותן יותר שטח עבודה, הוא לא כזה נמוך כמו הרחב, וכשמעבירים למצב PIVOT, הוא לא כל-כך גבוה וצר כמו הרחב. זה לא שהרחב בעייתי או משהו - שניהם מעולים, אבל הרגיל (לפחות מנסיוני האישי) יותר מתאים לעבודה שוטפת.

פורסם
  • מחבר

אם הבנתי נכון, כל הקטע של התוכנה זה שימוש במקשי קיצור להיפוך (CTRL+ALT+חץ)

אז אני סתם השתגעתי? למה לא אמרת את זה מקודם? אתה ישר שלחת אותי להתקין את התוכנה. זאת לא תוכנה מוכרת ולא שומעים בכל מקום שמדברים עליה ולכן לא ידעתי שקיימת אפשרות כזאת. ואני גם שאלתי לגבי תפעול התוכנה >:(

במסכי LCD זה רעיון גרוע לעבוד ברזולוציה לא מקסימלית, כי הטקסט הופך למטושטש. אני מעדיף אותו קטן וחד

אצלי זה דווקא להיפך. ברזולוצייה המקס' הכתב נורא קטן ולא קריא. כשאני מקטין אז הכתב נהיה נורמלי וברור. בדקתי את כל הרזולוציות ואין טשטושים ברזוצייה של 4:3 או 16:9. אני עובד על 1280X960 ואין שום בעיות. וחוץ מזה יש המון שטח מת בצדדים. קבל דוגמא מוואיינט.

למה להשתמש במילים "רעיון גרוע"?

[attachment deleted by admin]

פורסם

אז אני סתם השתגעתי? למה לא אמרת את זה מקודם? אתה ישר שלחת אותי להתקין את התוכנה. זאת לא תוכנה מוכרת ולא שומעים בכל מקום שמדברים עליה ולכן לא ידעתי שקיימת אפשרות כזאת. ואני גם שאלתי לגבי תפעול התוכנה >:(

כי כבר בדף הראשון שעולה ב-GOOGLE אפשר לראות את זה. אתה באמת לא יודע לעשות חיפוש כמו שצריך. די בטוח שיש גם הסבר שבא אם התוכנה, והתמונה שראיתי מראה בבירור את מקשי הקיצור, באותו מקום שבו אתה בא לסובב. אם אתה לא יודע לקרוא, זו בעיה שלך ולא של אף אחד אחר.
אצלי זה דווקא להיפך. ברזולוצייה המקס' הכתב נורא קטן ולא קריא. כשאני מקטין אז הכתב נהיה נורמלי וברור. בדקתי את כל הרזולוציות ואין טשטושים ברזוצייה של 4:3 או 16:9. אני עובד על 1280X960 ואין שום בעיות. וחוץ מזה יש המון שטח מת בצדדים. קבל דוגמא מוואיינט.

למה להשתמש במילים "רעיון גרוע"?

כי זה רעיון גרוע בכללי. אבל, כבר ראיתי מספיק אנשים שמריצים על רזולוציה לא טבעית ומרוצים מזה. יכול להיות שלהם (ולך) עדיף כתב מטושטש מאשר קטן. כל אחד והעיניים שלו.

אתה באמת מריץ על 1280X960? זה ממש טיפשי כי זה מותח הכל לצדדים, ואז לא ברור בכלל למה קנית מסך רחב כדי להריץ אותו ברזולוציה של 4:3. לגבי שטח מת באתרים, כן הוא קיים, אז מה? חשבתי שבגלל זה רצית לסובב את המסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים