פורסם 2003 במרץ 1922 שנים היה לי משעמם אז החלטית לפתוח תראד שבו יפורסמו תסרוקות\תספורות מגניבים.. הינה תרומתי:
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים מחבר ;D ;D ;Doooppss תקעתי את זדה בפורום הלא נכון!!!מנהלים אנא סילחו לי והעבירו את זה ל"כללי" 8)
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים בדיוק היום הסתפרתי , עשיתי קוצים אבל לא קוצים ערסיים אלה קוצים מבולגנים חמודים...אין יצא חמוד בטירוף, והכי חשוב אני לא נראה ערס או רוסי מידי.
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים בדיוק היום הסתפרתי , עשיתי קוצים אבל לא קוצים ערסיים אלה קוצים מבולגנים חמודים...אין יצא חמוד בטירוף, והכי חשוב אני לא נראה ערס או רוסי מידי.מה ההבדל בתספורת עצמה בין זה לבין "סתם" קוצים קצר?
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים בעע..לי סתם יש שיער ארוך(הפעם האחרונה שהסתפרתי היתה לפני שנתיים נראה לי..)הגעתי למסקנה שקוצים זה סתם כאבראש מיותר...
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים בדיוק היום הסתפרתי , עשיתי קוצים אבל לא קוצים ערסיים אלה קוצים מבולגנים חמודים...אין יצא חמוד בטירוף, והכי חשוב אני לא נראה ערס או רוסי מידי.מה ההבדל בתספורת עצמה בין זה לבין "סתם" קוצים קצר?שאלה לא ממש קצרים (פול ז'ייל) והם מתפזרים לכול כיוון. כאילו לא עומדים רגיל
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים מחבר מוייקן - תספורת של פאנקים..ראו תמונה בתגובה 1.. אבל זה סתם מכוער מה שיש לו..
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים אני אתמול עשיתי צמות צמודות על כל הראש..ועכשיו אני הולך איתם ועם סרט לבן על הראש - יצא מדליק!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.