עבור לתוכן

האם יש צורך ביותר מ-512MB היום ?

Featured Replies

פורסם

אני בדיוק בעיצומו של תהליך לקניית מחשב חדש...

אני באופן אישי לא חושב שיש צורך ביותר מ-512 מגה, אבל רציתי לשאול אותכם אם יש משחק היום שדורש יותר מזה ?

או מנצל בכל אופן יותר מזה ?

תודה מראש.

פורסם

לא נראה לי...

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי...

ממש תשובה עוזרת :P

פורסם

אני לא חושב שצריך יותר מ512 זכרון נגיד אם יש לך אפילו 256 זכרון אז רוב הדברים יעבדו אצלך בלי שום בעיה במיוחד

כישיש לך 512 אז היום לא צריך יותר.

פורסם

אם אתה לא מנהל שרת 512 יספיק לך

פורסם

תלוי מה השימושים שלך במחשב..

אם הם משחקים זה מספיק, אבל אם אתה תשתש במחשב כשרת או עבודות גרפיקה אז אפשר לפזול לגבי גיגה של זיכרון.

יאיר

פורסם

אם אתה לא:

1) מנהל שרת

2) מריץ 1000 תוכנות בו זמנית.

3) עובד בתוכנות גרפיות תלת מימדיות.

4) עורך קול מיקצועי

5) או שסתם משועמם עשיר שאין לו מה לעשות עם הכסף שלו

אז לא תיצתרך יותר מ512 זיכרון ראם...

פורסם

לפי דעתי זה צריך להיות שקול כספי אם יש לו כסף להשקיע בגיגה זיכרון (כי יש לו את כל שאר החלקים כמו שהוא רוצה) אז למה לא

פורסם
  • מחבר

לפי דעתי זה צריך להיות שקול כספי אם יש לו כסף להשקיע בגיגה זיכרון (כי יש לו את כל שאר החלקים כמו שהוא רוצה) אז למה לא

השאלה אם יש צורך כי אם לא אני יכול להשקיע את הכסף בדברים אחרים.

פורסם

אתה לא צריך!!!

ה512 מגה ביט ישארו מיותרים!

לקנות 1GB זה כמו לקנות Intel Pentium 4 3.06 GHZ.

[glow=red, 2, 300]על תיקח!!![/glow] נקודה!

פורסם

אתה יודע מה אתה יכול לעשות אתה יכול להוסיף עוד 256 זכרון עולה פחות וגום זה כבר בטוח יספק אותך להרבה מאוד

זמן :biggthumpup:

פורסם

ה512 מגה ביט ישארו מיותרים!

לקנות 1GB זה כמו לקנות Intel Pentium 4 3.06 GHZ.

בקשר למחיר...זה ממש לא נכון, היום הזיכרונות עולים גרושים...

עכשיו...אם יש לך חלקים במחשב זאתה חושב שאתה יכול לשפר, אז תשפר אותם, אם לא...ויש תקציב...אז למה לא?

1 ג'יגה זיכרון ישפר לך את הביצועים...ולטווח הארוך זאת השקעה...כי בטח בקרוב גם חצי לא יספיק...

פורסם

ofer_mat ו-Pc_Ghost. להשקיע כסף בחלקים שלא יהיה בהם שימוש יהיה צעד מטופש ביותר. מה הוא יכול לעשות עם הכסף בנוגע למחשב? לשפר חלקים אחרים שכן דורשים החלפה, או פשוט לחסוך את הכסף להחלפה הבאה, אם דרוש משהו. הטכנולוגיה, קוי המוצרים, סוגיהם והביצועים שלהם תמיד ישתפרו ועדיף לחסוך למחשבים הבאים ולא סתם לקנות רכיב מחשב ישן, יחסית, אשר לא יהיה בו שימוש במחשב הנוכחי וגם לא במחשבים הבאים.

פורסם

אני מסכים אם נייק, להשקיע בכסף במשהו שלא תישמש רק ברבע ממנו(רוב המקרים המחשב ישתמש רק ב256).

עדיף בכסף שלא תבזבז על זיכרון תבזבז על משהו אחר כמו עכבר/מקלדת אל-חוטי/ת או צורב או כמו שנייק אמר להמשיך לחסוך...

אני בקיצור ממליץ ליקנות 256 מגה ואם תרגיש שחסר לך תוסיף עוד 256...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים