עבור לתוכן

איזה פלאפון עדיף Nokia 6288 או nokia 6120? באותו המחיר..

Featured Replies

פורסם

שניהם בואתו המחיר.. איזה מביניהם יותר טוב?

פורסם

6120 יותר טוב בכל פרמטר

פורסם

6120 לפי דעתי הוא בעל יחס המחיר\נתונים הכי טוב כרגע בשוק.

פורסם

6120 יותר טוב בכל פרמטר

חוץ מהמצלמה.

פורסם

אים לא באותו מחיר יש לכה עכשו מבצע באורנג את הא Nokia 6120 בה 800 שקל.......

פורסם
  • מחבר

כא אני מודע למבצע.. אני מתכוון לקנות דרך המצבע.. היום אמא שלי בדקה ואמרה שגם על ה6288 יש את אותו מבצע.. ולכן לא ידעתי איזה עדיף..

בכל מקרה אני ילך כמו שאתם אומרים על 6120.. המבצע מאורנג' ממש טוב.. בנוסף שבמקום 1800 זה עולה רק 800 גם על המסלול אתה מקבל החזר כספי בשיחות.. ככה שעוד יורד 10 שקל לחודש (שהיית משלם בחברות אחרות).. וגם הבנתי שאפשר לדבר לכל היעדים ב39 אגורות.. מסלול לחיילים או משהו כזה..

אגב מגיע עם ה6120 כרטיס 1G ? כי במקום אחד אמרו לאמא שלי שכן ובמקום אחר אמרו שלא..

פורסם

6120 זה מכשיר סימביאני! מעולה ויכול להפעיל הרבה יותר דברים מה6288.

אך, יש כאלה שלא אוהבים ולא מסתדרים על המערכת הזו ולכן הוא לא בהכרח עדיף על ה6288 הקל והפשוט.

לאנשים שלא צריכים סימביאן אני ממליץ תמיד על ה6280/6288 ולאלה שצריכים טלפון מתוחכם אני ממליץ סימביאן.

פורסם

אם אתה קונה מאורנג עצמה אז אתה מקבל 1GB. אם אתה קונה במקומות אחרים(כמו סופר פארם וכו) אז אתה לא מקבל.

פורסם

אני לא קיבלתי אותו עם 1G למרות שאני גם קניתי שבוע לפני המבצע , בדוגרי הוא אחלה פלאפון ואין לי ממש תלונות אליו חוץ מזה לבאוטובוסים אתה לא תצליח כמעט לשמוע שירים מהרמקול והאוזניות לא הכי איכותיות...

פורסם

דווקא הרמקול שלו יחסית חזק(יותר חזק מהטלפון עם הסליידר הלא סמביאני של נוקיה ששכחתי את שמו).

פורסם

הרמקול באמת חזק ... יותר מדי חזק :-X

פורסם

אבל בכלל לא איכותי.

ה-6280\6288 מכשירים דיי מעאפנים לטעמי, לא הייתי הולך עליהם בלי שום קשר למה האלטרנטיבה השניה.

פורסם

הבנתי מכמה אנשים שקנו את המכשיר לאחרונה שיש לו נטיה להתחמם מאוד מהר..... מבדיקה של אחד מהם מול אורנג התברר שזו בעיה מוכרת...

אז PerGola אם עוד לא קנית ויש לך אוזן רגישה תבדוק את העניין הזה לפני.....

פורסם

הוא באמת מתחמם קצת.

גיליתי עוד בעיות מבית ORANGE:

הם סירסו לי את המכשיר.

אני לא יכול להוסיף שירים בודדים לרשימת ההשמעה של הנגן המובנה. אני יכול להוסיף רק אלבומים שלמים או אמנים שלמים.

פורסם

^ :s05:

תסביר .... אצלי אני פשוט נכנס נגיד ל "כל הרצועות", בוחר שיר , אפשרויות > הוסף לרשימת רצועות, ויש לי גרסה של אורנג'.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים