פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים בקיצור יש לא מעט סימני ERROR אדומים של מקווה שהקובץ טקסט יעזור. [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מחבר מחשב מאתחל - generic host process shut down הצלחתי להשיג תמונה של הבעיה לפחות חלקה. קודם מופיע לי ההודעה הזו שבתמונה ומייד אחרי כן מגיע לי הודעה שמשום מה print screen לא תופס אותה : משהו בסגנון "כונן windows ...צריך להפעיל מחדש את Dcom service process " ויש טיימר של 60 שניות עד לריסטרט.help plz.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מהודעות השגיאה נראה כי המסנג'ר שלך מהווה בעיה כלשהי .כנס לשורת הפקודה (START--------------RUN)תרשום MSCONFIGתיגש ללשונית STARTUP ותוריד את הV מהמסנג'ר אח"כ תעשה ריסטרט ותראה אם זה חוזר על עצמו. אם לא תתקין את המסנג'ר מחדש. אם כן תצטרך להריץ תוכנות שבודקות את הרג'סטרי כמו REGESTRY MECHANIC.
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מחבר ניסיתי להתקין registry mechanic אבל אחרי ההתקנה ניסיתי להריץ אותה ועולה לי הודעה ש unicode systems are cunrently not suported.....WTF?
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים מחבר אוקיי- הורדתי את המסנגר וניקיתי רגיסטרי -עדיין מרסטרט....עדיין SVCHOST נסגר (מה זה בכלל?)[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים יש פה מאמר שעוסק בתיקון :http://www.pchell.com/support/svchosterror.shtml
פורסם 2007 באוקטובר 2718 שנים מחבר תודה על המאמר אבל הוא מציין שהבעיה פה נגרמה בגלל ווינדוס אפדייט מקולקל ואני לא ביצעתי שום אפדייט אז אני לא בטוח שפה הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.