עבור לתוכן

מחפש ראוטר אלחוטי עם כמה דרישות של מהירות ואיכות האות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש לקנות ראוטר אלחוטי חדש עם כמה דרישות ספציפיות

1.הראוטר צריך להיות מהיר מאוד ולהעביר כמה שיותר MBPS

אני רוצה להעביר וידיו ב FULL HD 1080I ולשחק משחקים שמותקנים במחשב אחד על המחשב השני

2.הבית יחסית קטן אבל הראוטר צריך להיות מספיק חזק בשביל להעביר אות לתוך חדר ממד (קירות עבים ודלת פלדה כבדה) גם כשהדלת סגורה

3.חשוב לי גם האסטתיות של הראוטר כי הוא מוצב בסלון אז שיהיה יפה ויוקרתי יחסית (עדיפות לאחד שחור ומבריק)

4.עדיפות ל D-LINK כי יש לי נסיון טוב עם הראוטר שלהם ואני מכיר את התוכנה של הראוטר כבר (אם היא לא שונתה יותר מדיי בשנים האחרונות)

זהוא אני חושב... :)

תודה רבה

פורסם

נתחיל מהעובדות: 1080i זה לא FULL HD וזה הבדל גדול בעת שידור סרט ברשת אלחוטית. כמו שזה נראה יספיק לך ראוטר בתקן 11g או 11a, כלומר מחיר הראוטר הוא לא יקר, אם אתה רוצה אחד מעוצב יש NETGEAR קטן ועגול ובעצם לכל חברה יש סידרה של ראוטרים מעוצבים רובם ניתנים לרכישה בישראל בדרך זו או אחרת. חיבור בתקן g מדבר על מהירות תיאורטית של 54MBPS, תכל'ס 22-23MBPS, סרט HD באיכות טובה מאד (1080i) יעמיס עד כ-14MBPS, כך שזה שלא יהיו לאגים כל עוד רוחב הפס ברשת יתמקד בהעברת הסרט גם אם המרחק של הטלויזיה הוא 5-10 מטרים מה-AP.

אם אתה מחפש חווית WL אמיתית קנה ראוטר איכותי בתקן 11n העובד בקצבים של 130MBPS, זה יקר, בעיקר המעוצבים האיכותיים ובנוסף תצטרך לרכוש כרטיס/י רשת לתחנות התומכים בתקן n.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה לך על התגובה

הראוטר צריך לחבר 3 מחשבים 2 מחשבים שולחנים שמחוברים לטלויזיות LCD ומחשב נייד אחד

יש פשוט מחשב אחד שעליו אני מאכסן את הקבצים (HD של 1TB) ואני רוצה גישה לקבצים האלו מכל מחשב בבית והשימוש בכבלים לא אפשרי

אין לי בעיה להשקיע גם עד 700שח כל עוד אני מקבל מוצר טוב שיחזיק הרבה שנים

פשוט נראה לי עדיף כבר ללכת על תקן N כי אולי שנה הבאה כבר G או A או B לא יספיק כבר...

מה דעתך על זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_761_1487&products_id=18323

פורסם

איני מכיר את הראוטר הנ"ל אבל הוא נראה כמכיל את רוב הפיצ'רים של 11n, אתה צריך לזכור שלפחות תחנה אחת שלך(המחכשיר ליד הטלויזיה) תצטרך לעבוד עם כרטיס בתקן זה, כנ"ל כל תחנה שתרצה שתהנה ממהירות גבוהה., כל כרטיס הוא עלות נוספת כמובן.

עוד המלצה לראוטר היא Linksys WRT300N. זהו ראוטר מעולה שעולה באיזור 125$ ב-ebay ושווה כל דולר. הוא גם יפה וסגלגל.

אין ספק ש-11n הוא פתרון מעולה לאנשים שמעדיפים לחיות יותר טוב ברשת הביתית האלחוטית, כרגע זה פתרון קצת יקר. אני מבטיח שזה עומד להשתנות בשנה שנתיים הקרובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים