פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים שלוםמישהו אמר לי שלמשל בסרטים יש את הסצנה לפני הזריקה שהדוקטור נותן איזה שפריץ עם המזרק כדי לרוקן אותו מאווירושלמעשה אם מזריקים לך אוויר אתה יכול למותמישהו יכול להגיד לי אם זה נכון/לא נכון ולמה?
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים מכיוון שבועות האוויר עלולות להגיע ללב, ולהקשות עליו להתכווץ, מה שעלול לגרום לדום לב ולמוות...
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים המכה זה כדי שבועות האוויר יעלו למעלה ב100%. ואז הם משפריצים טיפה החוצה כדי להוציא אותם 100% מהמזרק...
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים הסיבה למה דופקים על המזרק לא ברורה -אולי "מסורת" אפשר להכניס לווריד 50CC!! של אויר לפני שהדבר ייגרום לתסחיף חמור
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים כדי שאיזו בועית קטנה לא תסתום לך איזה וריד או עורק במוח או בלב. מה שנקרא שבץ אך לא מקריש דם.
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים אני קראתי שזה בכלל מיתוס ושום דבר לא יקרה לך עם בועת אויר . אבל מצד שני , לא הייתי לוקח סיכון...
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים למעשה זה יותר פשוט ממה שאמרתם פה.הבעיה עם בועות האוויר מתחילה כשהבועות מגיעות לכלי דם צר מכדי שהן יוכלו לעבור בו, ופשוט חוסמות את מעבר הדם במקום.
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים 1.בועית גדולה תגרום לסגירה לקויה של השסתומים בלב 2.בועית קטנה עלולה לסתום כלי דם קטן3.דופקים על המזרק (מונף למעלה) כדי לרכז אויר בקצה המזרק ומשפריצים את האויר עד שיוצא מעט חומר
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים כמה בועות קטנות לא יהרגו אתכם !צריך מנת אוויר בגודל של אגרוף כדי לגרום לסיכון חיים רציני
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים ממה שאני זוכר מקורס חובשים אז בועית אוויר יכולה לסתום וורידים ובועית אוויר מספיק גדולה יכולה לגרום לדום לב אבל הסיכוי שזה יקרה הוא ממש נמוך לדוגמא בוורידים שלי עברו כבר כמה בועיות אוויר ואני עדיין בסדר (טפו טפו טפו)
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים כמות החמצן אפילו הקטנה ביותר שתיכנס דרך המזרק היא סכנה רצינית למוח, יכל לגרום לאירוע מוחי, האוויר אך ורק מתפרק ומתקבל דרך הריאות בצורה מסודרת אל חלקי גופנוכאשר האוויר אשר יכנס דרך המזרק הוא יגיע בצורה לא תיקנית ויכל לגרום אף גם לסיבוכים אשר הוצגו בדיון לעיל,המשך יום נעים
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים אני אקס חובש...את המכות הקטנות למזרק נותנים בשביל שכל הבועות יצאו.בשביל למות אתה צריך מעל 60CC של אוויר רצוף.ואם תזריק 30CC זה אומר שאתה לא תמות, זה לא אומר שזה בריא. בגגלל זה דואגים שלא להזריק אוויר.אגב זה הרבה יותר מעניין 60CC של וודקה... אתה לא רוצה לדעת בכלל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.