פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים שלום אז ככה, יש לי מעבד 2.8 AMD , 1024 RAM ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שהוא יותר טוב מ-9550 PRO ראדיון עד 250 ש"ח.. AGP תודה
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים תרשום את התקציב ואפיק התקשורת של הכרטיס בכותרת.ומפרט מלא וברור בהודעה הראשית.
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים תרשום את התקציב ואפיק התקשורת של הכרטיס בכותרת.ומפרט מלא וברור בהודעה הראשית.ומפרט זה כל החלקים של המחשב שלך, החומרה שבו.
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים הוא כנראה מתכוון גם ללוח אם וכו'.לשאר הרכיבים...בכל אופן:מה המטרות,שימושים שלך?משחקים?אם כן, אז בסכום הזה אתה לא תשיג כרטיס מסך למשחקים.אבל אתה יכול לקחת את הכרטיס הזה:http://www.skypc.co.il/sg_product~LV076~8~0.htmהוא יפעיל לך את רוב המשחקים על הכי נמוך.חכה לתגובות נוספות!
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים דניס התכוון יותר לספק הכוח, בשביל שנדע האם יש סיכוי שספק הכוח שיש לבחור יחזיק את כרטיס המסך עליו אנחנו הולכים להמליץ לו. בתקציב הזה אין כרטיס מסך שיהיה שיפור משמעותי מעל כרטיס המסך הנוכחי של הבחור.
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים הדיון ננעל על כותרת לא חוקית.כשתהיה קצת יותר רציני ותהיה מוכן לקרוא את החוקים ולשנות את הכותרת תפנה אלי בפרטי ואני אפתח את הדיון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.