עבור לתוכן

בעיות באינטרנט עם הראוטר linksys wrt54gl

Featured Replies

פורסם

אוקייי קודם כל אני חייב לציין שנאמרו פה קצת שטויות

חיבור DHCP זה חיבור אוטומטי ללא חייגן שלספק אין כל אפשרות לנטר אותו זאת אומרת שאת כל האחריות מפילים עליך

לי יש את אותו נתב עם הספק 012 ואני מחובר דרך DHCP מקודם הייתי L2TP

ואם תוכל לרשום פה בבקשה איזה חיבור יש לך ספק+תשתית אני יודע לך

תקרא עוד פעם את התראד , יש לו תשתית בזק וגם אם יתהפך העולם הוא לא יוכל להתחבר ללא חייגן .

• תגובות 31
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

קודם כל אני מודה לכולם על הנסיון לעזור.

אני אכן מחובר דרך ADSL עם ספקית בזק בינלאומי כפי שציינתי בהודעה הראשית.

אני לא חושב שאפשר לקרוא למה שקורה לי "ניתוקים" מכיוון שכפי שציינתי לפעמים אתרים כמו ynet פתאום מחליטים לעבוד (באיטיות יתר אבל עולים בסוף משום מה), ואם זה היה ניתוק אז אני מאמין שעדיין הייתי יכול להתחבר ל192.168.1.1, לכן הבעיה (ככל הנראה) היא כמו שudii אמר לפני כמה הודעות באבטחת הנתב \ בכרטיס רשת.

דבר נוסף ששמתי לב אליו עכשיו הוא שכאשר האינטרנט נמצא במצב הזה של ה"אי ודאות" (הניתוק המדומה הזה) בNetwork Connections אין Internet Gateway, לעומת עכשיו שהאינטרנט עובד וכן יש Internet Gateway שבפנים יש Internet Connection, Connected.

אני לא מומחה אבל זה אמור להגיד משהו לדעתי..

burner991, לא הבנתי בדיוק על מה אתה מדבר, אם תוכל להרחיב ולהסביר שלב שלב (פחות או יותר) מה אני אמור לעשות, אשמח.

כי בעיקרון את הStatic IP שלי הגדרתי דרך הNetwork Connection ולא ראיתי בשום מקום אפשרות לסמן Fixed או משהו על lease..

תודה לכולם.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שלום, מצטער על ההקפצה אבל אף אחד לא ענה לי והבעיה לא נפתרה.

בימים האחרונים האורות של WLAN וInternet לא מפסיקים להבהב (וגם הEthernet), למה זה?

קורה לפעמים שזה פתאום מתנתק.. והם ממשיכים להבהב וכאילו כלום.

פורסם

dhcp זה לחיבור ללא חייגן .

אתה חייב להתחבר דרך pppoe ולא dhcp .

אם אתה לא מצליח להגיע לראוטר עצמו , הבעיה היא בכרטיס רשת שלך (או משהו שקשור לאבטחה של הראוטר שלך ) .

תקנה כרטיס רשת של intel\3com\realtek ותתחבר דרכו .

אם למישהו מהגולשים יש רעיונות נשמח לשמוע .

הא? dhcp זה שרת הקצאת כתובות רשת פנימיות אוטומטי.

פורסם

תקרא עוד פעם את התראד , יש לו תשתית בזק וגם אם יתהפך העולם הוא לא יוכל להתחבר ללא חייגן .

אני גם בADSL וגם עם אותו הראוטר.

גם ב012 וגם עכשיו ב014 אני מחובר ללא חייגן.

גם אני לעתים(פעם בשבוע) חווה ניתוק של האוטר כאילו וגם 192.168.1.1לא עובד אבל עושים ריסט והכל חזור. ואם הריסט מוחק את ההגדרות אז עושים שיחזוטראחרי שאתה מגדיר את ההגדרות שאני עכשיו אתן לך תעשה ADMINISTRATION ואז CONFIG MANAGMENT ואז BACKUP ואז כל פעם תעשה RESTORE מהקובץ גיבוי הזה.

שים את שרתי הDNS האלו כמו בתמונה שלי:

47452821cv0.th.jpg

פורסם

דימה גם לי יש את הראוטר הנ"ל

במקרה שלך הראוטר הוא בעצם החייגן שלך , עובדה שהוא מוגדר על pppoe

כמובן שאז לא צריך את החייגן הסטנדרטי של הספקיות .

כשהיה לי חיבור ללא חייגן הייתי שם את הראוטר (באותו תמונה של דימה ) על dhcp .

וזאת היתה הכוונה שלי .

הא? dhcp זה שרת הקצאת כתובות רשת פנימיות אוטומטי.

ברור . התכוונתי להגדרה שצריך להגדיר בראוטר במקרה של חיבור ללא חייגן .

פורסם

תתקשר לספקית תעבור לחיבור ללא חייגן ותתקין עליו DD-WRT

פורסם
  • מחבר

יהיו לזה חסרונות?

לDimaX, תודה, אנסה לראות מה אני יכול לעשות. תגידו למי שיש את הראוטר, הWLAN והinternet מהבהבים לכם ?

פורסם

חסרונות? יש לך IP קבוע - יש רואים בזה חסרון ויש יתרון

חוץ מזה אני הייתי מעדיף חיבור עם חייגן אבל אני לא יכול - כל אחד והעדפתו

UDII אל תבין אנשים לא נכון ואל תוציא דברים מהקשרם

DHCP=MPLS זה התחברות ללא חייגן לספק

פורסם

arik100 וtzolerguy תפסיקו לדבר שטויות אם אתם לא מבינים או שלא היה לכם כוח לקרוא את כל ההודעות.

בתשתית הADSL אין דבר כזה חיבור ללא חייגן!

אתה לא מחייג מהמחשב כי הנתב הוא זה שמחייג. זה לא נקרא חיבור ללא חייגן.

DHCP זה פרוטוקול לחלוקת כתובות והגדרות ברשת. לנתב שי DHCP ע"מ לחלק את הכתובות ברשת הפנימית (ע"ע *.192.168.1).

MPLS לא שווה לDHCP, אלא הוא נקרא ככה לפעמים כי את הכתובת לחיבור את מקבל מהDHCP של תשתית הכבלים.

Jacoby, בכל הנתבים שאני מכיר נורת הETHERNET והWLAN מהבהבות כשעובר מידע, אני דיי בטוח שזאת לא בעיה. לגבי נורית הinternet תחכה לתשובה, אבל אני מאמין שגם זאת לא בעיה.

הDHCP שמדובר שצריך לפעול זה איפה שרשום DHCP enable, אבל אם זאת הייתה הבעיה לא היית מקבל בכלל כתובת למחשב.

מה לגבי המודם? כשיש בעיה משהו במודם נכבה או מהבהב שונה (צריך להיות 3 נוריות דולקות כשרק לETH מותר להבהב)?

הבעיה היא בכל המחשבים או רק במחשב שלך?

פורסם

אם הוא בADSL אז באמת לא קראתי הכל

לקחתי הכל חזרה

פורסם
  • מחבר

arik100 וtzolerguy תפסיקו לדבר שטויות אם אתם לא מבינים או שלא היה לכם כוח לקרוא את כל ההודעות.

DHCP זה פרוטוקול לחלוקת כתובות והגדרות ברשת. לנתב שי DHCP ע"מ לחלק את הכתובות ברשת הפנימית (ע"ע *.192.168.1).

MPLS לא שווה לDHCP, אלא הוא נקרא ככה לפעמים כי את הכתובת לחיבור את מקבל מהDHCP של תשתית הכבלים.

Jacoby, בכל הנתבים שאני מכיר נורת הETHERNET והWLAN מהבהבות כשעובר מידע, אני דיי בטוח שזאת לא בעיה. לגבי נורית הinternet תחכה לתשובה, אבל אני מאמין שגם זאת לא בעיה.

הDHCP שמדובר שצריך לפעול זה איפה שרשום DHCP enable, אבל אם זאת הייתה הבעיה לא היית מקבל בכלל כתובת למחשב.

מה לגבי המודם? כשיש בעיה משהו במודם נכבה או מהבהב שונה (צריך להיות 3 נוריות דולקות כשרק לETH מותר להבהב)?

המודם דווקא נראה לי בסדר. בעיקרון הכל נראה תקין במצבים האלה.. אם הממשק של הראוטר היה עובד הייתי חושד שאלה אולי בעיות ב014 או בבזק.

בכל מקרה יש אפשרות שהנתב לא תקין?

פורסם
  • מחבר

טוב קרה לי אותו דבר היום, אבל הפעם הצלחתי להיכנס לממשק הנתב.

הלכתי לstatus והוא היה disconnected עשיתי לו connect ואחרי כמה זמן שהוא connecting הוא רשם משהו כמו: can't get ip adress from pppoe

פורסם

אם תוכל לרשום את המלל המדוייק של השגיאה זה יכול לעזור יותר.

אני לא משוכנע שזה הנתב למרות שתמיד יכול להיות.

אם ישנה אפשרות, תנסה לעבוד קצת עם המודם מחובר ישירות למחשב לראות אם צצות איזשהן בעיות.

יכול להיות שאיזו בעיה אחרת גורמת לנתב לא להתנהג כמו שצריך.

פורסם

אממ אתה ממש לא מדייק.דווקא התצורה של חיבור ללא חייגן בתשתית ADSL ממושת בחו"ל בהרבה מדינות(בארה"ב למשל).זה שבארץ אין שימוש בזה..לא אומר שזה לא קיים.

לפותח התארד:

נסה להתחבר ישירות למודם ותראה במשך כמה שעות או ימים,האם מתרחשים לך הניתוקים.

האם יש שימוש בתוכנות p2p ברקע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים