עבור לתוכן

בעיות באינטרנט עם הראוטר linksys wrt54gl

Featured Replies

פורסם

שלום,

קניתי את הראוטר הזה לפני כ4-5 חודשים (יוני האחרון) ביחד עם מחשב חדש.

המודם איתו אני מחובר לאינטרנט הוא DSL-600E.

מאז שקניתי את הראוטר הוא לעיתים עושה לי בעיות של חיבור לאינטרנט, הוא כאילו מחובר, הכל נראה תקין אבל הוא בעצם לא מעלה שום אתר (למעט אתר הבית ynet וICQ שלפעמים עובד), אין לי מושג למה זה קורה.

הדרך היחידה לטפל בזה הייתה ללחוץ על כפתור הCisco Systems, לחכות שהאור יפסיק להבהב ולפעמים זה סידר את זה, ולעיתים אף הייתי צריך להתקין מחדש את דיסק ההתקנה שניתן לי עם הראוטר.

לאחרונה זה קורה לי כמעט כל בוקר שאני קם, אין לי מושג מה הבעיה, ולפעמים רק הזמן פותר את זה ואפילו התקנות מחדש של הדיסק לא עובדות..

ד"א הסיבה שאני יודע שהבעיה היא לא בתשתית שלי (ADSL) או בספקית (בזק בינלאומי), היא שגם שאני מנסה להיכנס לhttp://192.168.1.1 שאמור לתת לי אפשרות כניסה לראוטר, זה מציג שגיאה - הדף אינו זמין, או משהו בסגנון.

תודה, אלעד.

• תגובות 31
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את החייגן הגדרת בראוטר ? או במחשב שלך ?

תעלה לפה את הפלט של

ipconfig /all

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי את השאלה הראשונה. האינטרנט מתחבר אוטומטי לא צריך חייגן כדי להתחבר.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תעשה reset לראוטר .

תכנס לכתובת 192.168.1.1

ב setup תגדיר את הראוטר שלך להיות dhcp ותשמור את השינויים .

אחרי זה לך ל status ותוודא שאתה מחובר לאינטרנט .

ד"א איך יש לך חיבור ללא חייגן עם adsl ? עד כמה שידוע לי רק לתשתית כבלים יש את זה

פורסם
  • מחבר

DHCP לא טוב.. אני דרך הראוטר מתחבר לספקית דרך PPPoE, ושאני משנה לDHCP פשוט אין קו אינטרנט..

פורסם

הבנתי , אתה מצליח להגיע לממשק הראוטר דרך 192.168.1.1 ?

פורסם
  • מחבר

כרגע כן, הבעיה שאני מדבר עליה קוראת פעם ב.. ואחרי זה האינטרנט עובד תקין.

שהאינטרנט לא עובד אני לא מצליח להגיע אפילו לממשק הראוטר.

צירפתי תמונה שמראה את ממשק הראוטר שלי, איך אני יכול לשנות לDHCP (ומה היתרון בכך) ככה שהאינטרנט יעבוד? האם אני צריך ליצור חייגן?

[attachment deleted by admin]

פורסם

dhcp זה לחיבור ללא חייגן .

אתה חייב להתחבר דרך pppoe ולא dhcp .

אם אתה לא מצליח להגיע לראוטר עצמו , הבעיה היא בכרטיס רשת שלך (או משהו שקשור לאבטחה של הראוטר שלך ) .

תקנה כרטיס רשת של intel\3com\realtek ותתחבר דרכו .

אם למישהו מהגולשים יש רעיונות נשמח לשמוע .

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה לך על הנסיון :yelclap:

פורסם

כן תתחיל מלסדר את הזמן בראוטר לGMT +2

ואז תעדכן אותנו

אה נזכרתי בעוד משהו במקום CONNECT ON DEMEND

תשנה לKEEP ALIVE זה ממש למעלה אחרי החשבון שלך

פורסם
  • מחבר

זה קרה רק בגלל הריסט שעשיתי

פורסם

אה נזכרתי בעוד משהו במקום CONNECT ON DEMEND

תשנה לKEEP ALIVE זה ממש למעלה אחרי החשבון שלך

ומה שכן אתה צריך להגדיר את האיפי למחשב שלך שיהיה סטטי ללא LEASE אחרת אתה מאבד את ההגדרות ואם אתה לא מאפשר אתה לא מקבל כתובת IP חדשה

ולכן הבעייה קוראת לך יום אחרי הRESET האחרון שעשית

תהנה ;)

פורסם
  • מחבר

מה זה סטטי ללא lease? האייפי שלי סטטי : 192.168.1.101 ..

פורסם

זאת אומרת שאתה מגדיר IP קבוע למחשב שלך ומסמן אותו על FIXED

פורסם

אוקייי קודם כל אני חייב לציין שנאמרו פה קצת שטויות

חיבור DHCP זה חיבור אוטומטי ללא חייגן שלספק אין כל אפשרות לנטר אותו זאת אומרת שאת כל האחריות מפילים עליך

לי יש את אותו נתב עם הספק 012 ואני מחובר דרך DHCP מקודם הייתי L2TP

אני חייב לציין שהחיבור עכשיו יותר איטי ממקודם אבל הסיבה שלא עברתי ל PPPEP היא בגלל שלפיהם חיבור זה לא יציב עם הראוטר הזה וגורם לניתוקים רבים - מה שנראה לי שאנחנו חווים איתך

אז ככה קודם כל אני מציע לך ללחוץ על כפתור הRESET מאחורה שיש בראוטר ולהתקשר אל הספקית שלך ולהגיד להם שיש לך את הראוטר הזה ולבקש שיעבירו אותך לחיבור DHCP החיבור הזה יותר איטי מניסיון אבל הוא לפחות יציב ואני חושב שעדיף יציבות על איטיות לפחות במקרה שלך

בנוסף אני לא מציע להתחיל להתעסק עם ההגדרות של הראוטר חוץ ממה שיש צורך והגדרת STATIC IP אלא אם כן אתה יודע בוודאות מה אתה עושה

אני מצרף לך פה קישור למידע נוסף על הראוטר שלך ועל הגדרות שלו:

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Linksys/WRT54GL/default.htm

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Linksys/WRT54GL/WRT54GLindex.htm

הקישור הראשון זה הגדרות בסיסיות ושני זה כל המידע הרלוונטי לראוטר הזה

לסיום אני קראתי איפהשהו אני לא זוכר איפה שיש אפשרות לחבר את הראוטר הזה בחיבור כבלים +ספק בשיטת L2TP שהיא כביכול לא נתמכת על ידו באמצעות טריק מסויים אני ינסה למצוא עוד מידע בנושא

ואם תוכל לרשום פה בבקשה איזה חיבור יש לך ספק+תשתית אני יודע לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים