עבור לתוכן

איכות גרועה בעת שימוש ב - SKYPE

Featured Replies

פורסם

כבר זמן רב שיש לי בעיות עם SKYPE, כשאני מדבר עם מישהו שגר בארץ זה עובד חלק, אבל עם חו"ל אז אף פעם לא עובד טוב. בעבר היתה בעיה ששמעו אותי ואני לא הצלחתי לשמוע כלום ( זה היה מקוטע ) ועכשיו זה הפוך, אני מדבר עם מישהו בבריטניה, אני שומע אותו יחסית בסדר ( לא באיכות של טלפון ) אבל הוא מתקשה לשמוע אותי, זה מקוטע ואני צריך לדבר מאוד מאוד לאט, משהו כמו מילה מילה, כדי שהוא יבין מה אני אומר.

מה יכולה להיות הבעיה ? האם זה האינטרנט שלי איטי מדי ? אולי שלו ? אולי קצב ה - Upload שלי לא מספיק טוב ?

אני גולש עם ADSL ועם 012, במהירות של 1.5 מגה.

באופן כללי, מה יותר טוב, ADSL או כבלים ?

פורסם

אולי יש לו בעיה במחשב או באינטרנט

כשאחותי טסה לארצות הברית היה לה איטרנט לוייני ואני דיברתי איתה ,אולי לא באיכות הכי טובה שאפשר וגם שנינו היינו על וידאו ולא התנתק פעם אחד!

פורסם

האם יש תוכנות הורדה שרצות ברקע אצלך או אצלו? האם זה קורה לך עם אנשים נוספים בחו"ל או רק עם אדם אחד?

תתקשר לספקית האינטרנט לוודא את מהירות ההעלאה וההורדה.

פורסם
  • מחבר

יש לי eMule, אבל בדרך כלל אני סוגר אותו לפני שימוש ב - SKYPE ( ואני גם ככה כמעט לא מוריד שום דבר גדול ). לדעתי לבן אדם איתו אני מנסה לדבר אין שום תוכנה להורדת קבצים.

זה קרה לי עם עוד מישהו, גם מאותה מדינה.

לפני שנה הייתי מנוי של 013, גם שם קרתה התופעה רק בצורה הרבה יותר גרועה, אני לא שמעתי כלום, ולא משנה כמה לאט דיברו איתי, אז רק בגלל זה עברתי ל - 012, הבעיה שכאשר התקשרתי לתמיכה שלהם, נעניתי בתשובה : "אנחנו לא מטפלים בבעיות של SKYPE". כלומר, הם מתעסקים רק בלעזור לך להתקין את האינטרנט ולהגדיר דוא"ל, כך שמבחינתי הם חסרי תועלת לחלוטין.

פורסם

תנסה גירסאות אחרות של SKYPE ותסרוק את המחשב בצורה קפדנית לגילוי וירוסים ורוגלות (איזה מילה מצחיקה), עדיף באמצעות מנוע סריקה מחברה גדולה ONLINE, פשוט הקש בגוגל online virus scan אחת התוצאות תעזור לך. (לדוגמא ACTIVE SCAN).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים