עבור לתוכן

בעיה מתסכלת ביותר בDVD2SVCD.

Featured Replies

פורסם

במשך 9 שעות קידדתי סרט SVCD ובסוף היה כתוב ב LOG שהתוכנה נכשלה ביצירת קבצי CUE\BIN (הקבצים של הIMAGE).

א. למה?

ב. כל קבצי הקול והוידאו קיימים, איך אני ממשיך את התהליך מאיפה שהוא נכשל?

פשוט מתסכל :'(

תודה לכל המשיבים...

פורסם
  • מחבר

חלק מהלוג:

- Free on drive D: 275.88 mb

- Creating CD-Images using VCDXBuild

--------------------------------------------------------

- No. of chapters to create: 13

CD image #2: CD_Image_File_CD2.bin

Executing VCDXBuild. Commandline:

"C:\Program Files\DVD2SVCD\VCDImager\vcdxbuild.exe" --verbose --cue-file="D:\Dvd2svcd\CD_Image_File_CD2.cue" --bin-file="D:\Dvd2svcd\CD_Image_File_CD2.bin" "D:\Dvd2svcd\VCDXBU~2.XML"

VCDXBuild failed to create a bin/cue file!

שימו לב: התוכנה התחילה לעשות IMAGE של 800 MB שנשארו רק 300 בHD, בטח בגלל זה זה יצא.

אז אין צורך לענות על א.

אבל מה עם ב? איך אני ממשיך את קובץ הBIN האחרון. בבקשה מי שמכיר את התוכנה שינסה לעזור אחרת אני זורק לפח 9 שעות של קידוד.

תודה מראש :)

פורסם

מצטער שאני לא יכול לענות אניפשוט לא מכיר את התוכנה..

בכל אופן לא בטוח שאתה יכול להמשיך את הקידוד מהמצע.. בכל התוכנות שאני מכיר קידוד שנפסק באמצע חייב להתחיל מחדש.

סתם הצעה תנסה את TMPGENC במקום.

ועוד שאלה,, למה 9 שעות לקודד סרט ? זה קצת איטי איזה מעבד יש לך במחשב ?

פורסם
  • מחבר

DVD2SVCD היא תוכנה אדירה, הGORDIAN KNOT של פורמט ה VCD והSVCD.

התוכנה מאפשרת ליצור בקלות קבצי SVCD מקצועיים ביותר כולל MENU מספר ערוצי קול, כתוביות, שמירה על CHAPTERIM מקוריים מהDVD, תמונות החלפת דיסק ועוד ועוד... ממש בקלות.

9 שעות כולל RIP של הDVD קידוד אודיו ווידאו, וכן כתוביות, זה לא הרבה זמן בכלל בתוכנה הזאת. בכל מקרה בתוכנה יש LOG שכבר הראתי חלק ממנו, שמאפשר לראות כל שלב במהלך הקידוד כך שאם ישנה תקלה לא צריך להתחיל הכל מהתחלה אלא רק להמשיך מהתהליך האחרון שנפסק.

הפלט של התוכנה הוא קבצי BIN\CUE מוכנים ישירות לצריבה. זה החלק האחרון בתהליך וזה החלק שבו ארעה השגיאה.

למזלי כתוב בלוג לפני תחילת התהליך תאריך, שעת התחלה ומקום פנוי בכונן ככה ששמתי לב עכשיו שהתהליך נכשל כי נגמר המקום ב-D.

כל קבצי הקול והווידאו כבר קודדו ועדיין קיימים על הכונןף צריך רק להפעיל את ה IMAGER כדי לקבל את האימג' האחרון (של הדיסק השני)

הבעייה היא שאני לא יודע איך לעשות את זה, וקוויתי שמישהו ידע.

פורסם

טוב לדעת על התוכנה הזו.. אבל מדבריך אני מבין שהיא נועדה ליצור קבצי SVCD מקבצי DVD..

האם היא יכולה להמיר גם קבצי AVI לSVCD ? והאם ניתן להמיר גם לVCD ?

ועוד שאלה קטנה אמרת שאפשר להוסיף כתוביות. אתה מדבר על כתוביות מDVD נכון ? או שניתן להוסיף גם כתוביות טקסט ?

בכל אופן כמו שאתה אומר זו נשמעת תוכנה מעניינת ואולי אנסה אותה אבל עד אז אני מאמין שכבר תצליח לפתור את הבעיה לבד.

דרך אגב מה קרה שהחלטת להמיר את הסרטי DVD שלך לSVCD ולא לDIVX כמו פעם ?

פורסם
  • מחבר

ניתן לבחור את הSOURCE להמרה, יש 3 אפשרויות: DVD, AVI, DVB.

ניתן להמיר VCD ול-SVCD. לסרטי AVI ניתן להוסיף כתוביות מקובץ טקסט. אכן את הבעיה הצלחתי לפתור חלקית, בעזרת השורה האחרונה בLOG.

בLOG רשומים כל התהליכים וזמני התחלה וסיום שלהם. התהליך האחרון כפי שכבר אמרתי שבו התוכנה נכשלה היה גם התהליך האחרון בקידוד כולו והוא יצירת קבצי הIMAGE של החלק השני של הסרט. אז פשוט עקבתי אחרי הCOMMEND LINE שכתוב בLOG שהפעיל את

הVCDImager ליצירת הקבצים הנ"ל, ואז הפעלתי את התוכנה ע"י כתיבת אותה פקודה בדיוק. הבעיה היא שזה לקח הרבה ניסיונות עד שהצלחתי, למרות שעכשיו אני כבר יודע איך לעשות את זה פעם הבאה, אמור להיות פונקציית RECOVER בתוכנה עצמה שמחדש את התהליך האחרון אוטומטית ובלי כאבי ראש. ואני לא מוצא את הפונקציה הזאת.

דרך אגב מה קרה שהחלטת להמיר את הסרטי DVD שלך לSVCD ולא לDIVX כמו פעם ?

כבר אמרתי לך ;D חברים שלי יושבים לי על הראש שאני אכין להם דיסקים לSTANDALONE, אז אם כבר אני עושה אני אוהב לעשות כמו שצריך. נניח במקום התמונה הסטנדרטית שמגיעה עם התוכנה, כשצריך להחליף דיסק, שמתי תמונה שלי עם כתובית "נו יאללה, מה ניסגר? אתם מתכוונים להתמזמז או לראות סרט?, תחליפו תחליפו דיסק. ;D ;D ;D"

אני מקודד DIVXים, אבל רק סרטים שאני ממש אוהב.

אם אתה רוצה לקרוא קצת על התוכנה, תחפש שם בQUICK LINK

פורסם

סבבה, זו נראית תוכנה מאוד נוחה ליצירת VCD, למרות שאני כמעט ולא עושה את זה אני ינסה להשתמש בה.

אני מאוד מקווה שיש לה פתרונות מובנים להוספת כתוביות טקסט כמו שאמרת ושיש לה אפשרות לקודד סאונד מכל הסוגים (כולל AC3) בלי בעיה כמו בtmpgenc.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים