פורסם 2003 במרץ 1922 שנים קובץ CMD32.EXE כול הפעלה לחלונות או דורשה את קובץ או כותב או מחפש את קובץ בדקית אני לי פתרונה לא יודע מלעשות מבקשה פתרונה
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים אני מבין שאת לא יודעת עברית טוב אז תרשמי באנגליתתנסי באמת להעיף את הקבץ דרך msconfig:תעשי התחל >> הפעלהתרשמי שם: msconfigתלחצי על כרטיסיה "הפעלה"תחפשי CMD32.EXE ותורידי את ה וי ממנו.תפעילי מחדש ותבדקי אם זה פותר את הבעייה.English translationI see you dont understand Hebrew well, so you can write in EnglishTry to remove the startup of this file thru msconfigTry doingStart >> RunWrite in theremsconfiggo to the tab "Startup"and search for CMD32.EXE and remove the check next to itRestart your computer and see if it solved the problemאם זה לא מה שהתכוונת, תכתבי מחדש את ההודעה ותפרטי את ההודעה כמו שצריך בפעם הבאה כי לא מבינים כלום ממה שכתבת.If this isn't what you meant, submit a detailed messege next time because we cant understand anything from what you wrote.
פורסם 2003 במרץ 1922 שנים מחבר אין למערכת אפשרות למצא את הקובץ שצויין : Error - Errorנעזרתי בכלי החיפושל מצא את הקובץ והוא אכן נמצא בספריית ה-Windows. איך אתקן תקלה זו, ומה משמעותו של הקובץ באופן כללי.וגם msconfig לא ראתי קשר לנושא תודה מראש שרוןיש לי חלונות XP בעברית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.