עבור לתוכן

מחפש נגן חדש איכותי תקציב 1000 שקל

Featured Replies

פורסם

מחפש נגן חדש שהולכות להצטרף אליו אוזניות איכותיות ולכ אני לא רוצה להתפשר על האיכות סאונד..

תקציב 1000 שקל.. לא חשוב לי כל כך שיציג תמונות או וידאיו אבל אם יש מצב במחיר כזה ושוב בלי ירידה באיכות אז סבבה

אשמח לדעת קצת פרטים על כל המלצה יעונ מה ההיתרונות שלו על שאר המתחרים באותו תקציב

פורסם
  • מחבר

אוקי... אשמח לקלב עוד אופציות לנגנים... באותו מחיר +/-

או אם יש משהו אם הבדל משעותי באיכות הסאונד עם חריגה קלה אז אשמח גם לדעת את זה

אני לא בטוח שנגן כמו שהבא תלי יתאםי לי כל כך כי חיפשתי משהו די נייד שאני גם יוכל לרוץ איתו והוא נראה גדול מדי לא?

שאינ מדבר משהו נוח זה לא בהרכח משהו קטן כמו הנגנים הג'נריים האלה אלה גם משהו בצורת אייפוד וחבריו יתקבלו

פשוט לא כאלה רכבים כאלה עם מסכים גדולים

ניראה לי ששמת דגש על אפשרות לראות סרטים או קליפים או שמהו כזה והדגש שלי הוא יותר על איכות הסאונד ולא על האפשרות להראות קלפים או סרטים על מסך "גדול" יחסית

פורסם

תלמד לקרוא את החוקים בפורומים שבהם אתה מפרסם אחרת אתה עלול לפספס משהו.

דיונים על נגנים פותחים בפורום גאדג'טים.

הועבר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ומצטער..

אז עכשיו שאני בפורום הנכון אשמח לקבל המלצה על נגן

פורסם

לי יש D2, נגן מעולה, איכות סאונד מעולה, וידאו איכותיואפשרות להרחבה עם כרטיסי SDHC. בעל מסך מגע, שיש אנשים שלא יהיה להם נוח איתו.

המתחרים שלו הם Clix2 דומה ל D2 מבחינת אפשרויות. החיסרון שלו הוא שאין לו אפשרות הרחבה. וה i7 בעל איכות סאונד מעולה אבל מסך קטן יותר מהשניים האחרים.

פורסם
  • מחבר

אוקי אז אמרונ d2 ראיתי את הi7 נראה זול מדי ולא נראה לי אפקטיבי כל כך מסך מגע בכזה גודל.. יענו אם כבר מסך מגע אז שיהי גדול יותר

בכל מקרה משומה שחיפשתי מידע על הclix2 קפץ לי הנגן u10 ... איך הוא? יש לו נפח 4G של iriver

זה בכוונה או במקרה שאף אחד לא אמר לאני ינסה להגדיל את התקציב ולהכניס אייפוד..?

האם רק האלה הם האפשרויות שלי לנגנים עם איכות סאונד טובה?

פורסם
  • מחבר

....

אין עוד אופציות? איך ה U10? שווה לחרוג קצת בשביל אייפוד? תשובובת על השאלות הקודמות?

פורסם

אני מוסיף המלצה לD2

הוא הנגן הכי טוב עם היחס איכות/מחיר/תכונות הטוב ביותר כרגע

פורסם

אני מוסיף המלצה לD2

הוא הנגן הכי טוב עם היחס איכות/מחיר/תכונות הטוב ביותר כרגע

+1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים