עבור לתוכן

מתלבט בקנייה: Ax7 או AeroCool DP-101

Featured Replies

פורסם

שניהם מליבת נחושת וצלעות מאלומיניום,

שניהם עולים אותו הדבר,

שניהם נראים טוב.

ה AX7 הוכיח את עצמו, הארוקול לא הכי מוכר.

הארוקול בא עם מאוורר סופר שקט ואמור לקרר עד מעבד 3000+ (ומי יודע עד כמה עם מאוורר קצת יותר רציני),

ה AX7 בא בלי מאוורר אבל כל מאוורר ג'נרי יעשה את העבודה...

בקיצור, המון שיקולים ואני מבולבל לגמרי. :nixweiss:

מה לדעתכם כדאי ולמה? :s05:

יש איזה ביקורת איפשהו על הארוקול כדי שאני יראה למה הוא מסוגל?

תודה :xyxthumbs:

עריכה: אופס כמעט שכחתי. הנה לינק לארוקול (את ה AX7 אתם כבר מכירים ;) ):

לינק

all%20dp101.jpg

פורסם

לי יש את הAX-7 ואושר על פני, עובד מעולה עם מאורר חצי מת (יחי השקט).

ממליץ בחום

ה Dp-101 לעומת זאת ,ע"פ מה שקראתי, יותר מסוכן לסוקט אפילו מהמשקל העצום של ה AX-7

כך שאם אתה מאלה שמזיזים הרבה את המארז, שניהם בעיתיים, אבל הDP-101 ממש מסוכן

פורסם

הארו-קול נראה יפה ומבטיח אך זה לא כך..: משום שיש לו מאוורר שדוחף אויר רק לצלעות הסינק

ופחות לבסיס ההיטסינק כך שבסיס הסינק נשאר קצת יותר חם מאשר כל ההיטסינק ותוצאות הקירור פחות

טובות. וגם בסיס הסינק העשוי מנחושת יותר קטן.

למרות זאת הצלעות של ה-AX7 מסודרות יותר בחוכמה כלומר כל הצלעות מסודרות לכל צדדי הסינק.

וכדיי לנצל את השטח המת שנוצר מהמאוורר יש באמצע הסינק מעין גוש אלומיניום שעוזר בהעברת

החום לכל צדדי הסינק. ובסיס הסינק עשוי מנחושת גדולה ורחבה מאוד.

תוצאות הקירור המתקבלות מהסינק הם יחסית טובות בגלל עיצובו.

יש לי הרבה סינקים ובינהם הAX7, SLK600, VOLCANO6/7+ אני משתמש בAX7 בקיץ כי הוא מפיק תוצאות טובות

בעונה זו ובחורף אני משתמש בSLK600 בגלל שהוא מוציא תוצאות טובות בחורף. אך הAX7 לא פחות...

בVOLCANO7+ אני לא משתמש כי הוא מפיק תוצאות הרבה יותר נמוכות משני הסינקים של TR (רשיי תיבות)

אני ממליץ לך על ה AX7 עם מאוורר מארז שדוחף לפחות 30CFM והתוצאות יהיו טובות מאוד.

פורסם

הAX7 לא כבד בכלל.. לדעתי לפחות.. משקל סביר

פורסם

אתה לא צריך לפחד בכלל מהכובד של הסינק יש כאלו ששמו גופי קירור עם כל מיני תוספות והמשקל עלה על ה1KG

אצלי הSLK600 הכי כבד (460G ללא מאוורר) הAX7 שוקל בסביבות ה400G וכלול בAX7 קליפס חזק ומסיבי שיבטיח

לך שגם אם תפיף את המחשב מהחלון הסינק לא יפול.

פורסם
  • מחבר

כובד זה לא בעיה,

אם אנשים שמו את הוולקנו 7+ ואת הדרגון אורב ולא קרה כלום, שום היטסינק לא ישבור ת'תושבת.

אני הולך על ה AX7 בסוף.

תודה רבה

פורסם

עדיין לא הבנתי איך הארוקול עושה (או לפחות כך נטען) 24 dBA בלבד עם מאוורר 60 מ"מ, שזה הישג בפני עצמו..

ובהנחה שבאמת זה נכון, אז לדעתי הוא עדיף..

בקשר ל AX7, אם לא שמת לב, נחת בארצנו ה SK7, עם ביצועים עדיפים בעקרון, וגם הרבה יותר זול.. שקול אותו לטובה :)

פורסם

עד כמה שלי ידוע אין בארץ יותר AX7 ואין הצדקה שיהיה

ה SK7 נותן ביצועים עדיפים בהרבה וגם יותר זול.

פורסם
  • מחבר

יש ב PCH.

אני רוצה היטסינק מאלומיניום כדי שלא ידרוש מאוורר חזק ורועש, ויחרפן אותי (כמו עכשיו עם הגלובלווין).

פורסם

ה SK7 יודע להסתדר גם עם מאוורר חלש..

פורסם
  • מחבר

באותה רמה של ה AX7?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים