עבור לתוכן

רדאון 9100 - של איזו חברה?

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

השגתי קצת מזומנים, והחלטתי לרכוש כרטיס מסך חדש. התקציב שלי הוא 500-600 שקל, לכן החלטתי לקנות רדאון 9100. אני יודע שבתקציב הזה אי אפשר להשיג כרטיס של חברה איכותית כמו ג'יגהבייט או הרקולס, לכן שאלתי היא זו: האם כרטיסים של PowerColor או של XpertVision יתנו איכות תמונה טובה (אני לא מחפש איכות מצוינת, אל הכרטיס יחובר מסך דיי ישן)? מה לגבי יכולות האוברקלוק?

בתודה מראש, עדי.

פורסם

בתקציב שלך

connect 3d

או משהו כזה

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון לקנות בפנדה.

פורסם

רק בשל כך שATi מייצרים את הכרטיסים שConnect3D מוכרים, הייתי דווקא ממליץ עליהם. חבל. באמת שכדאי לחפש כמו שצריך חנות שמוכרת כרטיסים מסך שלהם. בכל אופן, מבין השניים הייתי ממליץ על PowerColor- יש לי נסיון טוב עם GF3Ti200 שלהם. כרטיס אדיר.

האתר של XpertVision לא מסכים להיטען עד הסוף ואין לי נסיון איתם. לפיכך, אין לי ממש מה לומר על החברה. בדקתי, וחוץ מ-Zigzag ו-Exlmarket, שום חנות אונליין בארץ לא מוכרת כרטיסים מבית החברה הזו. הכרטיסים שמוכרים באקסלנט ובזיגזג, בין כה וכה, גם הם, לא R9100, אלא R7500 ו-R8500LE. למרות זאת, מצאתי בזיגזג R9100 מבית Powercolor. שוב, הם מצויינים. זו תהיה בחירה מצויינת שאתה לא תצטער עליה, בעיקרון.

פורסם
  • מחבר

גם אני חשבתי על הכרטיס של powercolor. האם גם הוא מיוצר ע"י 'ATi , או ע"י PC עצמה?

נ.ב.

ה-PowerColor הוא 9100 שפועל במהירות של 8500LE (הזיכרון ב-250 מה"צ).

האם יש בעיות תאימות בין כרטיסי R250 ללוחות אם בעלי הצ'יפסט KT133A?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים