עבור לתוכן

התלבטות בין שני מסכים אשר אמורים לשמש גם כטלביזיה

Featured Replies

פורסם

בעקבות מעבר לדירה קומפקטית במיוחד והשדרוג ההולך וקרב של המסך הישן שלי החלטתי להיפטר מהטלביזיה הישנה שהייתה לי ואני מתכוון להשתמש במסך המחשב החדש שלי כמסך גם לטלביזיה.

את החיבור לטלביזיה אני אני מתכוון לעשות דרך כרטיס TV ככה, שלמעשה כל מסך בא בחשבון.

מקריאה בפורום ראיתי שבמסכים עם פאנל VA יש את זוויות הצפיה הטובות ביותר, לכן החלטתי שהמסך חייב להיות עם פאנל מסוג זה.

עכשיו אני מתלבט בין שני מסכים:

1. ViewSonic VP930

2. Samsung SyncMaster 971P

מי מהם יותר מתאים לשימושים הבאים:

70% מהזמן המסך ישמש כמחשב - ליישומים של גרפיקה והרבה טקטס, ללא משחקים.

30% מהזמן כמסך טלביזיה.

מהביקורות שקראתי נראה שהViewSonic יותר טוב, אבל האפשרות של הסמסונג להתכוונן לכל הזוויות האפשריות נראית לי יותר מתאימה לצפיה בטלביזיה, בעיקר בגלל שהמסך עומד להיות קצת יותר גבוהה מהצופים, וכך יהיה ניתן להטות אותו כלפי מטה ולשפר את זוויות הצפיה.

אשמח לקבל את חוות דעתכם. וגם לשמוע על עוד המלצות בתקציב של 1600-1800 עם פאנל VA.

מקווה שתעזרו לי, כי ברוב החנויות שהייתי עד עכשיו הרמה של המוכרים הייתה נמוכה ורובם בכלל לא יודעים מה זה פאנל, ככה שאתם יכולים מאוד לסייע לי.

תודה מראש, אורי.

פורסם

אולי ה-SAMSUNG עדיף, כי הוא מגיע טיפה יותר מדויק בצבעים, ומשום שאינך מתכוון לשחק, המריחות שקיימות בו במעברים מהירים לא יפריעו לך.

פורסם
  • מחבר

OK, על הפיליפס לא שמעתי אבל נראה מהביקורות פה שהוא אכן מציאה.

הבעיה היא שיש לי כרטיס מסך OB פשוט כזה, האם זה אומר שאני לא אוכל לנצל את הרזולוציה המומלצת של המסך הזה?

האם אני אאלץ לרכוש כרטיס מסך שיתמוך בכך, כמה זה אמור לעלות?

האם אני יכול לבדוק זאת לפני הרכישה?

שוב תודה.

פורסם

כרטיס מסך מינימלי שיעשה את העבודה עם יציאת DVI אפשר להשיג ב 200 שקל.

אבל, אני ממליץ לך להשקיע 300 שקל ולקחת כרטיס מבוסס RADEON 2400 שקיים גם ברסת AGP וגם PCX (תלוי איזה SLOT יש לך בלוח) והוא כבר יתן לך תמיכת HD לניגון סרטי DVD באיכות גבוהה וגם תמיכה ב DIRECTX 10.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים