עבור לתוכן

סיוע בחירת מסך למחשב חדש - עבודה + DVD - סביב 1500 ש"ח (אפשר קצת יותר)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאני אכן ארד מה-22 אינץ'.

בבחירה בים 19 ו-20 רגילים - במדריך רשום שגודל הנקודה ב-19 הוא הכי גדול ולכן הטקסט מפוקסל בעוד שב-20 הוא הכי קטן ואיכותי.

הפרשי המחירים בין המסכים הללו (19 ו-20) עם פנל איכותי הוא כ-500 ש"ח (אם בדקתי נכון).

אשמח להתייחסות ממי שיש לו את אחד הסוגים - האם אכן איכות הצפייה בטקסטים ב-19 היא נמוכה ?

האם שווה להשקיע עוד 500 ש"ח בשביל ה-20 האיכותי? (ואילו צגים נחשבים איכותיים בקטגוריה של ה-20?)

ופרט אחרון - אנא התייחסותכם לגבי DELL 1908FP...

תודה...

פורסם
  • מחבר

כן, דיברתי עם TMS והמוכר שם הציע לי את הדל 1908 והתחייב שהוא גם פנל מתקדם (כמו כל ה-ULTRASHARP) מה גם שאין להם את ה-971.

טוב שבדקתי, כיוון שהוא היה זול בצורה קצת מחשידה, והוא אכן קצת הטעה אותי ומדובר בפנל רגיל.

אגב בדקתי ואין אצל הספקים לא את ה-971 ולא את ה-930....

פורסם

VP930 באיזה אזור אתה נמצא?

גם אני חיפשתי ולא היה בשום מקום..

עד שמצאתי באיזה חנות באזור נידח.

שלח מסר אם אתה רוצה את הכתובת , מה שכן השאלה היא אם אתה רוצה מסך שיש מצב שהוא שכב שם בחנות הרבה זמן.

או שייתכן (הם יגידו לך שלא) ייתכן שהחזירו אותו, או תיקנו אותו..אי אפשר לדעת את זה..

פורסם

בבחירה בים 19 ו-20 רגילים - במדריך רשום שגודל הנקודה ב-19 הוא הכי גדול ולכן הטקסט מפוקסל בעוד שב-20 הוא הכי קטן ואיכותי.

אשמח להתייחסות ממי שיש לו את אחד הסוגים - האם אכן איכות הצפייה בטקסטים ב-19 היא נמוכה ?

יש כאלה שגודל הנקודה ב-19" גדול מידי בשבילם, ויש כאלה שהגודל ב-20" קטן מידי בשבילם. אי אפשר לקלוע לרצונות של כולם.

בכל מקרה, הפעלת CLEARTYPE ב-WINDOWS תשפר בצורה ניכרת את החלקות של הטקסט, והוא לא יהיה מפוקסל, גם במסך 19".

האם שווה להשקיע עוד 500 ש"ח בשביל ה-20 האיכותי? (ואילו צגים נחשבים איכותיים בקטגוריה של ה-20?)

דעתי האישית היא ששווה, כי אני מעדיף IPS על VA, וב-19" אין IPS (מעבר למסכים יקרים מאוד או ישנים מאוד או כאלה שלא נמכרים בארץ). כמו כן, הרזולוציה הגבוהה של מסכי ה-20" היא יתרון בשבילי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים