עבור לתוכן

מאוררים חדשים מבית Scythe !

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

גם לא אפילו פעם בשנה או שנתיים???

אין צורך?

• תגובות 33
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

המאוררים שלי של TT בעלי מיסב כדורי כפול והם בני שלוש כבר....עוד לא נגעתי (93CFM).

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה אבל לגבי מיסב סליב רגיל צריך לתחזק כל 6 חודשים עד שנה על ידי שימון נכון?

פורסם

כשהוא מרעיש קלות כעקרון... אבל גם תחזוקה שוטפת לא תזיק. שמן מכונות תפירה ב8 שקל יעשה עבודה מעולה. (אני משתמש בזה כבר 10 שנים בשביל לשמן מאוררים שכשלו).

פורסם

אנשים, היום יצא לי לבדוק את ה kaze jyuni של ה 1600RPM

הוא עושה ה-ר-ב-ה פחות רעש ממה שחשבתי, והוא זורק אוויר בצורה מטורפת. מרגישים את זרם האוויר טוב מאוד גם ממרחק 30 ס"מ.

עכשיו אני רוצה לראות כמה אוויר זורק ה 1900RPM...

:silly:

פורסם
  • מחבר

אנשים, היום יצא לי לבדוק את ה kaze jyuni של ה 1600RPM

הוא עושה ה-ר-ב-ה פחות רעש ממה שחשבתי, והוא זורק אוויר בצורה מטורפת. מרגישים את זרם האוויר טוב מאוד גם ממרחק 30 ס"מ.

עכשיו אני רוצה לראות כמה אוויר זורק ה 1900RPM...

:silly:

אני כנראה קונה את 1900 RPM בשביל להוציא אוויר חם מן המארז, אני ימקם אותו מאחורה כבר יש לי מקום ריק למאורר 120. ודרך אגב באנגלית זה SLIP STREAM זה הדגם.

פורסם

האמת שלא

על הקופסה של המאוור כתוב בבירור- Slip Stream Fan- Kaze Jyuni

סליפ סטרים זה כנראה אחד המאפיינים של המאווררים האלו. זה כתוב גם על ה Ultra Kaze החדש.

בתרגום חופשי, kaze jyuni= "רוח 12"

והרשו לי להבטיח לכם שכמו ה s-flex שלא אכזבו, המאווררים האלו עומדים בציפיות- ובגדול....

פורסם
  • מחבר

רק חבל שהם לא הכי יפים שיש אבל מה שחשוב זה ה-CFM וה-DBA. :xyxthumbs:

פורסם

ה bearing ב s-flex מיוחדים, ובעלי אורך חיים של 100,000 שעות.

חוץ מזה, ה S-flex הרבה יותר שקטים. עזוב את הנתון של הדציבלים, s flex שמסתובב ב 1600RPM בקושי אפשר לשמוע, את ה kaze jyuni אפשר בהחלט לשמוע. לא רעש נוראי, אבל בהחלט נשמע.

(את ה s-flex יש לי פה במחשב הזה, ואת ה KJ שמעתי היום)

הם הוציאו שתי סדרות לדשות משום מה -

http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=49&products_id=22540

כנראה בגלל שהטובה יותר היא 120X38 ככה שזה לא יכנס בכל מקום.

זה לא קטע של "טובה יותר"

ה Ultra kaze יכולים לדחוף יותר אויר ביחס ל RPM בגלל השיפוע של הלהבים, אבל מצד שני- זה עושה הרבה יותר רעש....

קח סרגל, תניף אותו במהירות לצד מסוים שהוא על הצד. אתה בקושי תשמע רעש.

עכשיו תחזיק אותו שהצד העבה פונה למטה, ותניף שוב. שומע את ההבדל ברעש?

פורסם

אבל זה היה מיתבטה בDBA לא?

פורסם

לא.

העניין ב s-flex הוא פחות רעש ביחס ל RPM

אבל ל KJ יש 9 להבים.

אם היה מאוורר s-flex עם 9 להבים, זה כנראה היה המאוורר הכי מוצלח אי פעם.

פורסם

ה bearing ב s-flex מיוחדים, ובעלי אורך חיים של 100,000 שעות.

חוץ מזה, ה S-flex הרבה יותר שקטים. עזוב את הנתון של הדציבלים, s flex שמסתובב ב 1600RPM בקושי אפשר לשמוע, את ה kaze jyuni אפשר בהחלט לשמוע. לא רעש נוראי, אבל בהחלט נשמע.

תודה. פשוט בדיוק הזמנתי שני מאווררי s-flex והתאכזבתי כשראיתי את השירשור הזה. עכשיו אני שוב נינוח, רגוע וטוב לבב.

ודרך אגב, הצד ה"רחב", לא ה"עבה".

פורסם
  • מחבר

לדעתי הנתונים הם מה שקובעים אם זה 37 דציבלים אז זה ככה, לא משנה ה-BEARING ובהחלט רואים את הנתון של ה-CFM 110 זה משוגע. ודרך אגב ה-S-FLEX יותר שקטים אבל פחות CFM הרבה פחות CFM.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים