פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים שלוםדוד שלי הגיע מגרמניה ואיתו panasonic fz50מאוד התלהבתי מהעניין ואני רוצה לקנות גם משהו דומה.מה שאהבתי במצלמה זה שהזום והפוקוס ידני, אבל אני לא יודע אם זה באמת עדיף על האוטומטי שמצוי ברוב הדגמים.יש לי כעת קנון A80.ממה שחיפשתי בזאפ ראיתי את הדגמים הבאים. הייתי רוצה שתגידו לי מה עדיף מהדגמים האלה ולמה, ואם תוכלו אז תנו לי גם טיפים בנושא מה כדאי ומה פחות כדאי.אני מחפש בטווח מחירים של פחות מ2000.הנה הדגמים:Fuji FinePix S5700S5200Panasonic DMC-FZ5Panasonic DMC-FZ7Panasonic DMC-FZ8Fuji FinePix S6000Canon S3S5תודה רבה.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים מחבר טוב, אחרי שיטוט באינטרנט וקריאת ביקורות על דגמים שונים, אני די נעול על הפנסוניק FZ8יש לכם אולי דגמים אחרים להמליץ לי שאולי לא שמתי לב אליהם, או סיבות להניא אותי מבחירתי?
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים מבחינת איכות תמונה ה- S6500 עדיפה.גם העדשה הרחבה (28 מ"מ) היא יתרון משמעותי מאוד.רק הזדרז כי היא נעלמת מהמדפים :-)למיטב הבנתי כבר לא ניתן למצוא אותה במרבית החנויות הזולות (למרות הפרסומים בזאפ). מבאס, אבל אין מה לעשות. בקרוב גם לא יהיה ניתן לקנות אותה אפילו במחיר גבוה יותר, מה שאומר שהטירוף הזה עומד לחזור במהדורה שניה.
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים שמע אחרי חיפושים רבים ובדיקת הרבה חנויות מצאתי אצל חנות אחת את הפוג'י s6500 במלאי היא צריכה להגיע אליי בעוד מספר ימים.אם אתה רוצה אז אני אשלח לך בפרטי את שם החנות כדי שתוכל להזמין דרכם חנות טובה והם קימו את מה שהבטיחו......אתה יכול לקראו את האשכולל שלי....כדאי לך מצלמה מאוד מאוד טובה אני צילמתי איתה קרוב ל 400 תמונות כמובן שהיא לא שלי הייתה.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.