עבור לתוכן

התלבטות אחרונה לגבי רכישת עכבר שמיועד לגיימינג Logitech G9 .vs. Razer DeathAdder

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה...כבר כמה ימים אני חורש על האינטרנט במידה למצוא מה יותר טוב...איזה עכבר נחשב לטוב ביותר כיום לגיימינג....

הגעתי למסקנה שעדיף לקנות או את הלוג'יטק g9 או את הרייזר deathadder רק שאני לא יודע מה לבחור עכשיו...

מה אתם חושבים שעדיף ? ואם יש עוד עכבר שאולי פספסתי שמומלץ...אז אשמח לשמוע...

תודה מראש.

פורסם

אל תיקח אותי במילה אבל ממה שראיתי באתרים כלשהם אני חושב שמבחינת תפעול הרייזר יותר טוב אבל מצד שני הG9 של לוג'יטק הוא מחברת ענק כך שאם במידה וקורה משהו יהיה לך אחריות יותר טובה, אבל לדעתי אני הייתי הולך על הרייזר, גם לדעתי העיצוב שלו יותר יפה.

ד"א אם אתה לוקח את הרייזר בשביל גיימינג אני מציע את הסוג החוטי, למה בגיימינג אם נתקע לך העכבר פתאום באמצע בגלל כשלל תקשורתי ברשת האלחוטית יכול ללכת לך המשך משחק של כמה שעות...לא נעים.

עריכה:

בנוסף אני מציע לך לקרוא את הנושא הזה, שם הם קצת סטו מהנושא אבל יותר לכיוון שלך:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=296543.0

פורסם

כן , אני חושב שפיספסת את הSIDEWINDER של MICROSOFT

אני אישית הכי התרשמתי ממנו , ומהחידושים שלו , לאחרים אלא סתם עוד עכבר עם יותר DPI וזהו. שום פיצר מיוחד ולכן אין הצדקה למחיר,

פורסם

DeathAdder לוקח בעיניים עצומות.

האמת היא שיש יותר קרב בין ה-MX518 לבין ה-DeathAdder מאשר בין ה-G9 ל-DeathAdder. הפ'צרים הרבים לא מסתירים את העובדה שה-G9 הוא פשוט עכבר שנכשל בכל מה שעכבר חייב לא להכשל בו. הוא לא מאוד נוח, לא מאוד מדוייק, ולא מאוד יציב. ואלה התכונות החשובות ביותר בשביל עכבר גיימינג.

אני יכול להעיד על עצמי שאני משתמש ב-DeathAdder כבר חודשיים והוא העכבר הטוב ביותר שהשתמשתי בו בחיי, והשתמשתי בהרבה, כולל MX518.

גם יחסוך לך הרבה כאב ראש להזמין DA מהארץ במקום G9 מחול וגם לשלם הרבה יותר.

פורסם

יש לי את הdeathadder עכבר מדוייק ביותר והכי חשוב הוא נוח בצורה שקשה להאמין כאילו אתה שם את היד על ספוג, מה גם הוא די קליל ומתאים לכל סוגי הידיים לדעתי....

בקשר ללוג'יטק קשה לי להאמין שהם ירדו ברמה בהרבה

חוץ מזה יש עכבר שמאוד מזכיר את הG9 גם לחברת saitek עם 3200 dpi נראה לי שזה אמור להספיק אם כי זה חיישן לייזר ולא אינפרא

http://www.saitek.com/uk/prod/cyborgmouse.htm

פורסם

נראה עכבר חללי ונחמד אני קניתי מארה"ב את ה Razer Dimondback 3G ולצערי התאכזבתי , למרות שהוא נראה טוב עם אפשרויות יפות הוא פשוט לא תומך באבצע הקטנה בצד ימין , פשוט משגע , עכבר שעולה 300 ש"ח לא נוח...

איך ה Deathadder ? אין לו בעיה כזו ?

פורסם

אם אתה ימני לא אמורה להיות לך בעיה אם אתה שמאלי תיהיה לך בעיה

הקטע הוא שה- Razer Dimondback 3G עוצב גם לימנים וגם לשמלאיים ולכן אין לך את התמיכה הזאת במלואה...

פורסם

הDA באמת נחשב עכבר טוב, אם לא הטוב ביותר.

אך בעיות בתאימות שלו יהוו הרבה כאבי ראש,

אני אישית הייתי מחכה קצת להגעה של הSidewinder וה עכבר החדש מבית RAZER

פורסם

אל תשכח ששני העכברים האלה מבוססי חיישן לייזר שלא ידוע כהצלחה גדולה בקרב גיימרים רבים ואני אחד מהם.....

החיישן של DA הוא אינפרא מהדור השלישי בעל ביצועים גבוהים מתמיד....

אבל לך תדע אולי באמת שווה לחכות להם לפי מה שאני מבין הם יעלו ממש יקר השתיים החדשים...

פורסם

בכל מקרה אני ימני וזה שיגע אותי , אז אתה אומר שה DA נוח לימניים ?

פורסם

הוא עוצב עבור ימניים....

חוץ מזה העכבר נוח ביותר

אני רק צריך לקנות פד שעוד לא קניתי ואז הכל יהיה מושלם....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים