פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים מוזר גם לי הוא לא עולה...שאמרתם שהאתר יחזור היום בלילה התכוונתם אצלנו או אצלהם???
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים אף אחד לא יודע אז זה לא משנה מה אומרים. מה שכן פינג לא מגיע חזרה זאת אומרת שהאתר שלהם פשוט לא עובד ולא שחסמו את כל ישראל.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים גם נמלטים לא יצא, אני חושב שזה בגלל משהו שקשור לבייסבול[בקשר לנמלטים אני יודע שזה בגלל הבייסבול, לא יודע מה בקשר לשאר התוכניות שלא יצאו].
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים אני לא חושב שיהיה מצב שהם יחסמו את כל הישראלים... כי סך הכל לא כולם עושים נזקים ויש כאלה שעושים הרבה יותר...ותגידו... יצא היום פרק חדש של עונה 19 של משפחת סימפסון? [בעקרון יוצא כל יום שני...]?????איפה אתה חיי ?ישראלים גם אם לא מזייפים לא הכי תורמים לקהילה ביחס לאירופאים עם חיבור מטורף של מגה אפלואד ומעלהלא חסר אתרי טורנטים שחסמו טווחי אייפי ישראליים..Lost spirit טורנטבייטס הוא רק האחרון ואולי הנפוץ ביותר...לא עולה לי שמות כרגע חוץ מ-Scenetorrents אבל יש ברשימה לפחות עוד 3-4 אתרים גדולים
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים האתר חזר לעצמו :yelclap: אבל יש בעיה מוזרה שרואים את כל הפונאים בסגול והוא טיפה איטי..
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים ^ היה לי את זה בבוקר (או אתמול בערב? כבר לא זוכר..) תעשה reload ותראה שהאתר עדיין למטה ...
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים האמת ששונאים אותנו בגלל אנשים כמוך, שלא יודעים מה זה פרוקסי ולא יודעים שלכל איזור יש את טווח האיי-פי שלו, ואם הם רוצים להעיף את כל הישראלים (שוב, בגלל אנשים כמוך) הם יחסמו את כל האייפי עם הקידומת של ישראל..קודם כל שמור על הפה המלוכלך שלך...... ואל תסיק מסקנות לגביי אני מנוי באתר קרוב לשנה וחצי ולי לא היו בעיות איתם.... יש פה ישראלים רבים ותחמנים, מי שמרמה מוצאים אין משחקים.... ואל תלמד אותי מזה פרוקסי כי אולי אני זה שיעביר לך שיעורים ילדון....שאני נגעתי במחשב אתה עוד ההיתה בביצים של אבא'שך.. חוצפן
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים קודם כל שמור על הפה המלוכלך שלך...... ואל תסיק מסקנות לגביי אני מנוי באתר קרוב לשנה וחצי ולי לא היו בעיות איתם.... יש פה ישראלים רבים ותחמנים, מי שמרמה מוצאים אין משחקים.... ואל תלמד אותי מזה פרוקסי כי אולי אני זה שיעביר לך שיעורים ילדון.... שאני נגעתי במחשב אתה עוד ההיתה בביצים של אבא'שך.. חוצפן :screwy:
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים התגובות שלי יהיו בהתאם.... אין לי בעיה לקבל באן מהאתר , אני לא ישתוק לאף אחד שיפתח את הפה שלי עלייבתור אחד שנאמן לאתר ....לא יזלזלו בי!הדרעק הקטן הזה צריך חינוך!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.