עבור לתוכן

בעיות בטורנטליצ'- האתר לא עולה לי.

Featured Replies

פורסם

מוזר גם לי הוא לא עולה...

שאמרתם שהאתר יחזור היום בלילה התכוונתם אצלנו או אצלהם???

פורסם

אף אחד לא יודע אז זה לא משנה מה אומרים. מה שכן פינג לא מגיע חזרה זאת אומרת שהאתר שלהם פשוט לא עובד ולא שחסמו את כל ישראל.

פורסם

גם נמלטים לא יצא, אני חושב שזה בגלל משהו שקשור לבייסבול[בקשר לנמלטים אני יודע שזה בגלל הבייסבול, לא יודע מה בקשר לשאר התוכניות שלא יצאו].

פורסם

אני לא חושב שיהיה מצב שהם יחסמו את כל הישראלים... כי סך הכל לא כולם עושים נזקים ויש כאלה שעושים הרבה יותר...

ותגידו... יצא היום פרק חדש של עונה 19 של משפחת סימפסון? [בעקרון יוצא כל יום שני...]

?????

איפה אתה חיי ?

ישראלים גם אם לא מזייפים לא הכי תורמים לקהילה ביחס לאירופאים עם חיבור מטורף של מגה אפלואד ומעלה

לא חסר אתרי טורנטים שחסמו טווחי אייפי ישראליים..

Lost spirit טורנטבייטס הוא רק האחרון ואולי הנפוץ ביותר...

לא עולה לי שמות כרגע חוץ מ-Scenetorrents אבל יש ברשימה לפחות עוד 3-4 אתרים גדולים

פורסם

האתר חזר לעצמו :yelclap: :yelclap: :yelclap:

אבל יש בעיה מוזרה שרואים את כל הפונאים בסגול והוא טיפה איטי..

פורסם

^ היה לי את זה בבוקר (או אתמול בערב? כבר לא זוכר..)

תעשה reload ותראה שהאתר עדיין למטה ...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

האמת ששונאים אותנו בגלל אנשים כמוך, שלא יודעים מה זה פרוקסי ולא יודעים שלכל איזור יש את טווח האיי-פי שלו, ואם הם רוצים להעיף את כל הישראלים (שוב, בגלל אנשים כמוך) הם יחסמו את כל האייפי עם הקידומת של ישראל..

קודם כל שמור על הפה המלוכלך שלך...... ואל תסיק מסקנות לגביי אני מנוי באתר קרוב לשנה וחצי ולי לא היו בעיות איתם.... יש פה ישראלים רבים ותחמנים, מי שמרמה מוצאים אין משחקים....

ואל תלמד אותי מזה פרוקסי כי אולי אני זה שיעביר לך שיעורים ילדון....

שאני נגעתי במחשב אתה עוד ההיתה בביצים של אבא'שך.. חוצפן

פורסם

ביי ביי :hi:

פורסם

קודם כל שמור על הפה המלוכלך שלך...... ואל תסיק מסקנות לגביי אני מנוי באתר קרוב לשנה וחצי ולי לא היו בעיות איתם.... יש פה ישראלים רבים ותחמנים, מי שמרמה מוצאים אין משחקים....

ואל תלמד אותי מזה פרוקסי כי אולי אני זה שיעביר לך שיעורים ילדון....

שאני נגעתי במחשב אתה עוד ההיתה בביצים של אבא'שך.. חוצפן

:screwy: :screwy: :screwy:

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחח

you are one funny motherfucker

פורסם

התגובות שלי יהיו בהתאם.... אין לי בעיה לקבל באן מהאתר , אני לא ישתוק לאף אחד שיפתח את הפה שלי עליי

בתור אחד שנאמן לאתר ....לא יזלזלו בי!

הדרעק הקטן הזה צריך חינוך!

פורסם

הדרעק הקטן הזה צריך חינוך!

גם אתה!....ברצינות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים