פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים חזרתי מהצבא ולהפתעתי הרבה האתר פשוט מסרב לעלות.בתחילה חשבתי שהוא נפל ויחזור עוד מעט, אבל אז אחרי חיפוש קטן הבנתי שהיו בעיות באתר בשבוע האחרון בגלל פריצות וכ'ו...השאלה שלי היא מה אני יכול לעשות כדי שהאתר יעלה לי?
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים מוזר...... תבדקו שזה לא באן.... מאוד מומלץ לא לפרסם בפרטים שלכם את דגל ישראל כי דיי מאמינים וחושבים שאנו רמאים מס' 1!!! והבנתי שיש להם תחביב אלינו
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים אני מאמין בעיה קלה או תחזוקה ויחזור לקראת שעות הערב.. דרך אגב תאמין לי שיש מדינות עם יותר רמאים משלנו ,אנחנו לא הכי גרועים אבל עדיין זה מספיק בשביל חסימה. דרך אגב היום נעצר בעל האתר של tv links
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים לא יודע אם עובד או לא, לא ממש ניסיתי אבל מהבוקר חלק מהטראקרים עושים בעיות עם עידכון....
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים בעיות טכניות, יחזור היום בלילה לפי מה שהאדמינים אומרים, אין מה להתרגש יותר מדי.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים מוזר...... תבדקו שזה לא באן.... מאוד מומלץ לא לפרסם בפרטים שלכם את דגל ישראל כי דיי מאמינים וחושבים שאנו רמאים מס' 1!!! והבנתי שיש להם תחביב אלינו האמת ששונאים אותנו בגלל אנשים כמוך, שלא יודעים מה זה פרוקסי ולא יודעים שלכל איזור יש את טווח האיי-פי שלו, ואם הם רוצים להעיף את כל הישראלים (שוב, בגלל אנשים כמוך) הם יחסמו את כל האייפי עם הקידומת של ישראל..
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים אני לא חושב שיהיה מצב שהם יחסמו את כל הישראלים... כי סך הכל לא כולם עושים נזקים ויש כאלה שעושים הרבה יותר...ותגידו... יצא היום פרק חדש של עונה 19 של משפחת סימפסון? [בעקרון יוצא כל יום שני...]
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים עשו באן לכל ישראל לאאאאאאאאאאאאא באסה האתר עדיין לא עלה... בעיות טכניות, יחזור היום בלילה לפי מה שהאדמינים אומרים, אין מה להתרגש יותר מדי.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים אין פרק חדש לסימפסונים וגם שבוע שני שאין פרק חדש ל-FAMILY GUYמה קרה שביתת הזדהות עם מורי ישראל ?
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים אני לא חושב שיהיה מצב שהם יחסמו את כל הישראלים... כי סך הכל לא כולם עושים נזקים ויש כאלה שעושים הרבה יותר...ותגידו... יצא היום פרק חדש של עונה 19 של משפחת סימפסון? [בעקרון יוצא כל יום שני...]כנראה לא היית חבר ב TorrentBytes - אתר הטורנטים הכללי הכי טוב שיש :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.