עבור לתוכן

בעיות גרפיקה בכרטיס מסך [Nvidia GeForce 7600GS] הבעיה במחשב.

Featured Replies

פורסם

ארטיפאקטים הם באים ב-2 סוגים:

1) ארטיפאקט ביגלל מהירות גבוהה של הליבה או שפשוט הליבה לא עומדת בעומס\טמפרטורה, בדרך כלל מיתקבלים נקודות בצבעים שונים ומוזרים באמצע המשחק.

2) ארטיפאקט ביגלל מהירות גבוהה של הזיכרון או שפשוט הזיכרון לא עומד בעומס\טמפרטורה, הבעיה זהה לשלך בידיוק כמו שיש לך מתיחות ותמונה קרועה.

עם יתקבלו ארטיפאקטים, אז הכרטיס מסך שלך פגום.

עם לא יתקבלו ארטיפאקטים, אז הכרטיס מסך שלך בסדר.

רק תריץ מיספר לופים את התוכנה, ואל תשנה הגדרות ב-3Dmark 05\06, ויותר מומלץ להריץ את הגירסה 06, כי היא יותר כבדה כמובן ויותר טובה לבדיקת היציבות של הכרטיס מסך.

הכרטיס מסך שלך אמור לעבור את הבדיקה בלי בעיות, כמו כול כרטיס מסך אחר שהוא תקין.

• תגובות 31
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקי כבר עברו 40% מה05.. לא משנה אני מוריד את ה06 עכשיו.

אני ירשום תגובה אחרי שאסיים לבצע את הבדיקות.

תודה רבה לך.

פורסם
  • מחבר

אוקי יש בתוכנה הזאת את הבעיות.

מה עושים?

פורסם

מיתקשרים לחנות שמימנה קניתה את הכרטיס מסך תסביר להם שיש לך תמונה קרועה תגיד להם שהיתייעצת בפורום מחשבים, והבעיה היא ארטיפאקטים.

ותבקש כרטיס מסך חדש, הם יחליפו לך, רק שאתה מביא חדש, תשים לב שוב שהוא באריזה סגורה עם ניילון ושהוא ירכיב לך אותו מול העניים שלך.

פורסם
  • מחבר

אוקי עכשיו חבר שלי מביא לי את הכרטיס שלו, כמו שלי 7600... אני רוצה לבדוק את שלו אצלי אם יהיו בעיות.

אם אין, זה בכרטיס מסך 200% ואני שוחט אותו (הטכנאי שממנו הזמנתי) שיביא לי יצרן טוב.

היצרן שלי לא מוכר www.manli.com ואני חושב שזה בעיה ביצרן.

פורסם
  • מחבר

סופית: הבעיה במחשב.

עכשיו אני צריך עזרה במה זה יכול להיות... חבר שלי הביא לי שנייה את הכרטיס מסך שלו (GeForce 7600GS של GIGABYTE) וגם עכשיו יש בעיות,

יש לציין שאצלו במחשב אין שום בעיות ובאגים.

מה עושים עכשיו? אוף אני מיואש.

פורסם

ההימור שלי: מגע לא טוב בסלוט (PCI-E / AGP). במקרה הטוב זה יפתר עם לחץ אויר, במקרה הפחות טוב צריך להחליף לוח (או להלחים את התושבת מחדש...).

אם אתה משתמש בגרסת AGP, יכול להיות שהבעיה היא במתח שמגיע מהספק. בין אם גבוה/נמוך מדי, לא יציב, ספייקים או סתם מגע רוטט (היתה תקופה שאחד הכוננים שלי היה נכבה ונדלק באקראי מהסיבה הזו).

פורסם
  • מחבר

ההימור שלי: מגע לא טוב בסלוט (PCI-E / AGP). במקרה הטוב זה יפתר עם לחץ אויר, במקרה הפחות טוב צריך להחליף לוח (או להלחים את התושבת מחדש...).

אם אתה משתמש בגרסת AGP, יכול להיות שהבעיה היא במתח שמגיע מהספק. בין אם גבוה/נמוך מדי, לא יציב, ספייקים או סתם מגע רוטט (היתה תקופה שאחד הכוננים שלי היה נכבה ונדלק באקראי מהסיבה הזו).

אני עם חיבור AGP, מה אני אמור לעשות בעצם?

פורסם

קודם כל נברר אם הכרטיס מקבל את כל ההספק שדרוש לו.

בפרופיל האחורי או העליון של הכרטיס יש מחבר מולקס 4-pin (חיבור למתח ישירות מהספק, זהה לחיבורי המתח שיש לכוננים קשיחים בלי SATA Power).

אם יש לך מולקס פנוי, נסה לחבר אותו לשם במקום הנוכחי. אם יש לך כמה מחברים (פלסטיקים לבנים) על אותו כבל, עדיף לחבר את זה שהכי קרוב לספק.

כמובן שאין טעם לחבר פלאג מרוחק יותר מהספק שיושב על אותו כבל כמו פלאג שכבר ניסית.

ולמקרה שזה לא עוזר, כדאי שתרשום כאן איזה ספק ולוח אם יש לך.

פורסם
  • מחבר

אלוף העראק,

עשיתי מה שאמרת, חיברתי את הכבל של הספר ישר לכרטיס במקום דרך מפצלים כאלה, לקח לזה שעה ואז הבעיות חזרו.

אילו עוד אפשרויות יש?

פורסם

OK, הבנתי שבסוף הבעיה היא לא בכרטיס, יכול להיות

בעיה בלוח אם או בספק כוח שלך.

מה הספק כוח שלך? יכול להיות שהוא לא עומד במתח מה שארטיפאקטים לא אופייני להם עם חוסר מתח, אבל אל תיתפוס אותי במילה.

תנסה עם ספרי לחץ אוויר כמו שאמרו פה לפניי לתת לחץ אוויר על החריץ AGP, תיראה עם עף לך או תקוע לך אבק שמה או ליכלוך.

עם לא עזר.

סתם שאלה כללית, דרייברים לכרטיס מסך ניסתה לעדכן? כאילו איזו גירסה התקנת?

פורסם

שיטה לבדוק את יציבות המתח היא לחבר את המולקס הסורר לדיסק קשיח במקום לכ. מסך. אם הוא בעייתי אז הכונן לא יתפקד טוב.

השיטה הזו קצת מסוכנת ומומלצת רק עם דיסק קשיח נוסף שמשמש כ-"בוידעם" (אחסון בלבד, לא רצות ממנו תוכנות ומערכת הפעלה). אם מנסים לבדוק על כונן ראשי זה עשוי לפגוע בנתונים ולהתגלגל לפרמוט (סיכוי קלוש אבל קיים).

ושוב, אם תרשום כאן איזה ספק ולוח יש לך יהיה לנו הרבה יותר קל לעזור.

פורסם
  • מחבר

נראה לי זה הספק שלי:

ITE IT8705F (ISA 290h)

והלוח האם:

09/10/2002-SiS-651-6A6IXE19C-00

ECS L4S5MG/651+

בקשר לספריי מגעים אני יעשה הציעו לי עוד כמה את זה..

פורסם

ITE לפי מה שראיתי בגוגל זה לוח אם. ו-SiS זה הצ'יפסט שלו.

ספק הכח ז הקופסא שנמצאת בפינה של המארז ומאחורה מתחבר אליה כבל החשמל מהקיר.

פורסם
  • מחבר

אני יודע מה זה הספק...ואיך הוא נראה.

אני פשוט לא יודע איך קוראים לו -_-

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים