עבור לתוכן

האם מישהו משתמש בפד לעכבר של חברת Fellowes?

Featured Replies

פורסם

לי יש פד שהביאו לי מ"קידום מידע רפואי" של "בריאות כללית".... קומבינות.

זה פד עם מן משטח כזה ליד אבל מסתובב, ככה שהוא זז יחד עם הפרק של היד... דבר נחמד מאוד.

לקח לי קצת זמן להתרגל אבל אחרי שמתרגלים זה פצצה.

צירפתי תמונה (גרועה חלקית)...

נ.ב,

גדול ה Browse הזה !

פורסם

חחחח... חכה עד שיתפוצץ לעמרי השרת ואז הוא יעלים את זה שוב.

לי יש אחד גם עם סיליקון, דומה לשני שהוצג בהודעה הראשית של הדיון הזה. מה שטוב בו שהוא לא מכוסה בבד כולו ובגלל זה הוא לא משפשף ומציק ליד. אני כבר לא רגיל לגלוש בלי הכרית.

נ.ב - את הכרית אפשר להוציא ולכן מתחת לזה יש תמונה שלי שהיתה בספר מחזור. מיותר לציין שכל מי שבא לוחץ על הסיליקון בשביל שהפרצוף יתעוות :o

פורסם

הי, הפד האחרון נראה טוב.

מאיפה אני יכול להשיג כזה?

פורסם

למי שיש עכבר אופטי והוא משתמש בפד זה פשוט שטות, לי יש שולחן עץ חלק, אני שם את ה-MX500 עליו והוא רץ פי אלף יותר טוב מכל פד שהיה לי {והיו לי הרבה, היה לי את הפד אלומיניום של ThermalTake, מכרתי אותו לחבר}, בקיצר פד זה פשוט שטות לבעלי עכברים אופטיים, זה לא נוח, מזיזים את העכבר והכל זז.

פורסם

בקיצר פד טרמי זה פשוט שטות לבעלי עכברים אופטיים, זה לא נוח, מזיזים את העכבר והכל זז.

פד טרמי?? ::) קצת התלבלבת, לא? ;D

בכל אופן, זה עניין של דעה אישית, והתנסות אישית. כל אחד ומה שנוח לו.

גם אצלי יש משטח עץ, ואני אישית לא יכול להזיז את העכבר על העץ בלי הפד שלי עם הבד. פשוט לא נוח לי.

הכי טוב למי שמתלבט זה להרגיש את הפדים אצל חברים או בחנויות או משהו, ולהחליט מה יותר נוח ונעים להם לעבוד איתו.

נ.ב.-

מיותר לציין שכל מי שבא לוחץ על הסיליקון בשביל שהפרצוף יתעוות :o

Can you blame us??? It's FUN!!!

פורסם

הי, הפד האחרון נראה טוב.

מאיפה אני יכול להשיג כזה?

כמו שלי?

פורסם

למי שיש עכבר אופטי והוא משתמש בפד זה פשוט שטות, לי יש שולחן עץ חלק, אני שם את ה-MX500 עליו והוא רץ פי אלף יותר טוב מכל פד שהיה לי {והיו לי הרבה, היה לי את הפד אלומיניום של ThermalTake, מכרתי אותו לחבר}, בקיצר פד טרמי זה פשוט שטות לבעלי עכברים אופטיים, זה לא נוח, מזיזים את העכבר והכל זז.

המטרה עם עכבר אופטי היא פחות שיפור תנועת העכבר אלא הכרית שיש בפד אשר גורמת להזזת העכבר להיות יותר נוחה. עכשיו רק צריך להמציא משהו שיעלים את דלקות הפרקים מהאצבעות :P

פורסם

.. ושיחמם את היד בחורף. ;)

פורסם

לאאאא. שלי לא מצופה בבד המשפשף הזה, המגע החלק יותר נוח. בשביל קור המציאו מזגן או התעלמות

פורסם

גם שלי חלק, ראה את התמונה למעלה, אבל קצוות האצבעות שלי נהיות לקרות מאוד לפעמים. זה מציק.

פורסם

גם לי יש את הפד הכחול עם הג'ל... אני משתמש בכרית רק כשאני גולש ונמצא בשולחן העבודה.

בשעת משחק אני מסובב את הפד 90 מעלות ומשחק בלי ההגבהה של הכרית, אחרת זה פשוט לא נוח.

פורסם

גם שלי חלק, ראה את התמונה למעלה, אבל קצוות האצבעות שלי נהיות לקרות מאוד לפעמים. זה מציק.

שחק עם כפפות :lol:

נראה לי שזה קשור יותר בתנוחה ובשימוש יתר של האצבעות שגורם להם להיות קרות ולא כל כך הקור עצמי. תשים לב שאם תשעין אותם סתם על המכנסיים שלך לא יהיה כל כך קר

פורסם

פד טרמי?? ::) קצת התלבלבת, לא? ;D

אופס............... תקנתי

פורסם

מישהו שם לב שלכרית של Fellowes יש ריח קצת.... לא נעים? או מאוד לא נעים?

פורסם

בעיקרון, לא קר לי ואני לא מרגיש את הכל בכל הגוף. זה רק בקצות האצבעות. וכן, זה גם כשאני שם את האצבעות על המכנסיים. וכפפות זה מאוד לא נח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים