פורסם 2003 במרץ 1822 שנים הכוונה ל-microsoft explorerמישהו ניסה את זה פעםהפלסטיק אדום אז לא נראה לי שזה יצא ממש יפה
פורסם 2003 במרץ 2222 שנים אתה רוצה להחליף את שתי הנורות?כי יש שם שניים אחת זה החיישן והשניה היא סתם מאירה על הפלסטיק נכון?
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים בעצם אני חושב שראיתי באיזה אתר עכבר שהחליפו לו גם את הלד של החיישן לכחול וזה עבד.השאלה אם החיישן שקולט את האור המוחזר מהלד יגיב לאור כחול ???אבל תוכל לנסות , מקסימום תחזיר את האדום .
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים ניתחתי את העכבר שלי למען המדע, ובאמת גיליתי שיש 2 לדים כמו ששיערתי, אחד לאחורה ואחד ללמטה. האחורי די לא קשור לכלום, סתם מרחף כזה עם לוח קטן שבנוי במיוחד למטרה זו (גלשן?). האמצעי לעומת זאת כבר יותר מעניין. דבר ראשון הוא אחושרמוטה חזק, בקלות ברמה של לדים כחולים ואפילו עובר כמה. הוא מקבל מהעכבר מתח של 2.35 וולט, בניגוד לאחורי שמקבל 1.87 וולט... האמצעי פונה ישירות למטה בזווית מדוייקת של 90 מעלות, שם האור מתועל לתוך חתיכת פלסטיק עגולה ומשתלב עם הלייזר. האור המוקרן ע"י הלד מאיר את כל הפלסטיק אבל יש בו דד-ספוט באמצע, שם הלייזר נכנס לפעולה. העכבר לא מראה כל היענות כאשר א. הפלסטיק העגול בחוץ ב. הלד מכוסה מה שאומר שכנראה באמת החיישן האופטי משתמש בהחזרה של האור האדום. מסקנות: 1. החלפה של הלד האחורי ללד בצבע אחר היא אפשרת בהחלט. 2. החלפה של הלד האמצעי בלד בצבע אחר כנראה אינה אפשרית, אך צריך לנסות. קצת תמונות (גרועות): העכבר פתוח העכבר הפתוח מלמעלה, ניתן לראות את 2 הלדים האצבע שלי (!) מחזיקה את הפלסטיק העגול צמוד ללד האמצעי. הלייזר מאחורי הפלסטיק
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים מחבר אפשר להחליף את שני הלדיםאין לייזר בעכבריש לד אדום מאד חזק שעובר דרך צינור פלסטיק שקוף שמרכז את כל קרני האור ככה שזה נראה כמו לייזרהצלחתי לפרק את כל המתקן פלסטיק של הלד שמאיר את החיישן ככה שאפשר להחליף אותובפורום אחר מישהו הציג לי תמונה של מישהו שהחליף את הלד של החיישן לכחול אבל לדעתי זה צא יוצא יפה כי הפלסטיק אדום ככה שהאור יוצא סגולאין לייזר בעכבר זה לא פוגע בעיניים :bigglasses:
פורסם 2003 במרץ 2322 שנים נראה לי שהמישהו הזה הוא אני מצאתי אנשים שעשו זאת עם עכבר לוגיטק http://www.twistedmods.com/modules.php?name=Sections&op=viewarticle&artid=37 גם חשבתי לעשות את זה (מתישהו : ) אז אני מקווה שלא תעשה . אבל אם כן, אז שתצליח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.