עבור לתוכן

ברצוני לחבר מסך Dell 2007FP לוידיאו ישן עם יציאת COMPOSITE...

Featured Replies

פורסם

הצלחתי להעביר אות תמונה מהוידיאו למסך. אך להעביר קול לא ממש הצלחתי...

מה עליי לעשות כדי שאני יוכל להעביר גם קול דרך הוידיאו למסך?

פורסם

אולי במקום לחבר את הוידאו ל-COMPOSITE תחבר אותו למקור המתח של הרמקולים שאין במסך שלך, כמו שכבר ניסית לחבר את ה-CREATIVE. אז יישרף לך גם המסך החדש, ואני בטוח שבחנות יהיו מוכנים לההליף לך עוד פעם. :screwy:

למסך אין רמקולים מובנים ואתה לא יכול להעביר אליו אודיו. איך בדיוק אתה רוצה שהוא ישמיע לך קול? זה בערך כמו לנסות לשמוע מוזיקה דרך המקרר.

תחבר את יציאת השמע של הווידאו לרמקולים נפרדים. או אם אתה רוצה, קנה את הרמקולים של DELL ותלה אותם על המסך.

פורסם
  • מחבר

יציאת השמע של הוידיאו היא בצבע צהוב כמו הכבל COMPOSITE שמתחבר למסך ומעביר תמונה.

איך אני יכול לחבר את הרמקולים של המחשב שלי לוידיאו? או את הרמקולים של DELL אם אני אקנה לוידיאו?

פורסם

למסך אין רמקולים מובנים ואתה לא יכול להעביר אליו אודיו. איך בדיוק אתה רוצה שהוא ישמיע לך קול? זה בערך כמו לנסות לשמוע מוזיקה דרך המקרר.

יש לי בעיה. קניתי את המקרר הזה ואני לא מצליח לשמוע דרכו מוזיקה

http://www.smarthome.com/images/1300big.jpg

פורסם

אין למסך שלך רמקולים. אין לך מה לנסות לחבר אליו איזשהוא סוג של חיבור אודיו, קנה רמקולים וחבר למחשב ויהיה סאונד.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה שישמעו סאונד מהוידיאו דרך הרמקולים של המחשב. וידאו כמו שאמרתי אני יכול להשיג.

אבל סאונד מאיפההה?? :nixweiss:

פורסם
פורסם

אפשר לחבר את הוידאו ישירות לרמקולים עם כבל ומתאם מתאים. אפשר גם לחבר אותו לכרטיס הקול ולהשתמש באותו סט רמקולים לשניהם, אבל אז המחשב יצטרך להיות דלוק.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאפשר לחבר עם כבל. אבל איזה כבל ואיזה מתאם אני צריך לקנות?

יש לי חיבור בוידיאו מאחורה VIDEO OUT וAUDIO OUT ששניהם החיבור שלהם בצבע צהוב.

קניתי כבל שמתחבר מהAUDIO OUT לרמקולים. ולא הצלחתי להעביר אות קול.

זה כבל שמתחבר מהרמקולים אל הוידיאו עם חיבור מתפצל לאדום ושחור. ניסיתי עם שני הצבעים ועדיין לא עובד לי.

מה עושים?

פורסם
  • מחבר

נו זה מאוד חשוב לי בבקשהההה...

איזה כבל אני צריך לחבר בין הוידאו לרמקולים/כ.קול כדי להעביר אודיו?

:s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים