פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים באתי לחנות שממנה קניתי את המכשיר ורציתי לקנות כרטיס זכרון של 4\8 גיגה והמוכר אמר לי שהמכשיר שלי בגלל שהוא 2 גיגה הוא תומך בכרטיס זכרון רק עד 2 גיגה.
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מי האידיוט שאמר לך את זה?לא משנה איזו גרסת נפח, ה-D2 תומך בכרטיסי SDHC שמגיעים גם ל-8GB.יש מעט מאוד כרטיסים שהנגן לא תומך בהם, אבל בגדול הוא תומך ב-SDHC
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מחבר אתה בטוח? כי הוא אמר משהו על high capacity שבגלל שקניתי מכשיר עם 2 גיגה אני יכולה לקנות כרטיס של SDhc או SD עד 2 גיגה. איפה רשום מה שאתה אומר?
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים חח אין שום סיבה שזה יהיה כפי שהמוכר אמר לך. זה לא שהם מתחברים למערך RAID בקיצור - זה תומך בSDHC משמע 8GB.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים מחבר מישהו בפורום אחר אמר לי שזה אפשרי אך המכשיר יעבוד לאט. מחר אני מצלצלת לחברה של COWON בארץ ומבררת מקסימום אם יתברר לי שזה נכון אני אבקש מהם שיאפשרו לי להחזיר את המוצר ולקחת 4 גיגה.
פורסם 2007 באוקטובר 2218 שנים גלית , את פתחת כבר למעלה מארבעה נושאים בקשר ל- D2 .ואנחנו דיי סיכמנו את הכל בשבילך , למה את מסתבכת כל כך הרבה ? זה תומך עד 32 גיגה . יש לידידה שלי גם D2 (הדגם של ה- 2 גיגה ) והיא משתמש בנוסף בכרטיס זיכרון של 4 גיגה HC
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.