פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים אני לא בדיוק יודע אם זה המקום המתאים, אבל לא מצאתי שום מקום אחר..אני מעוניין לחבר את הטלפון למחשב ככה שנגיד אני אלחץ על משתמש מפנקס הכתובות שלי במחשב וזה יחייג אליו דרך הטלפון שמחובר,אני יודע שיש אפשרות כזאת ראיתי את זה פעם.מישהו יודע איך עושים את זה?(אני לא חושב שזה קשור ל- skype או תוכנה דומה)תודהדור.
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים בעזרת כרטיס מודם פשוט תוכל לחבר את הטלפון, אבל אני לא יודע עם לחייג וכו'...http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_275_113_2053&products_id=13090
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים לדעתי, צריך לבדוק תוכנות ספציפיות לכל מכשיר.למשל לנוקיה שלי יש תוכנת ניהול שעד כמה שאני זוכר, אם אתה מחבר את המכשיר עם כבל אתה יכול לחייג מהמחשב וזה מתקשר בטלפון.אני לא בטוח שאפשר לדבר מהמחשב או משהו... סתם מחייג את המספר שהקשת.מה בדיוק אתה רוצה לעשות? אולי אם נקבל רעיון נוכל לעזור יותר.
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים אם אתה רוכש מודם 56K, הוא מגיע בד"כ עם תוכנה ייעודיתשמאפשרת חיוג דרך קו הטלפון בבית(לא יודע אם זה מסתנכרןמול הOUTLOOK), השיחה תתבצע בעזרת מיקרופון ואזניות/רמקוליםשמחוברים דרך הSB במחשב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.