עבור לתוכן

ציוד למודינג

Featured Replies

פורסם

קודם כל תודה ;)

בקשר לשאלות שלך, אין דבר כזה "ציוד", רצוי לחלק את זה ל:

א. כלי עבודה (דרמל, מקדחה וכו')

ב.חומרים (אלומיניום, פרספקס וכו')

ג.רכיבים (רכיבי קירור מים, כגון משאבה, רדיאטור, חלקים שונים כגון פאנלים למארז, מאווררים, תאורה וכו')

אני מעדיף שתגדיר במדוייק מה אתה מחפש, וכך נוכל לעזור לך יותר

כמו כן, רצוי לפרט מהן המטרות שברצונך להשיג (חלון במארז, קירור מים וכו'), וכמובן, אחד המרכיבים החשובים בכל פרוייקט - תקציב

אומנם חלק נרחב מהחומרים והרכיבים שלי מחו"ל, אך השגתי לא מעט דברים גם בארץ (ולפעמים במחירים זולים יותר מחו"ל)

במקרה של הקירור מים - זה קצת בעייתי, ולכן אתה חייב להיות סגור מה בדיוק אתה רוצה להביא (מע' טובה מתחילה באזור 1500 ש"ח, לא ממליץ להתקרב למע' של TT וכו', שעולות כמה מאות שקלים, והיתרונות היחידים שלהם הם יופי ושקט , הביצועים שאתה מקבל לא שווים את הכסף שתשקיע (יחס עלות\תועלת - גרוע)

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה ;)

בקשר לשאלות שלך, אין דבר כזה "ציוד", רצוי לחלק את זה ל:

א. כלי עבודה (דרמל, מקדחה וכו')

ב.חומרים (אלומיניום, פרספקס וכו')

ג.רכיבים (רכיבי קירור מים, כגון משאבה, רדיאטור, חלקים שונים כגון פאנלים למארז, מאווררים, תאורה וכו')

אני מעדיף שתגדיר במדוייק מה אתה מחפש, וכך נוכל לעזור לך יותר

כמו כן, רצוי לפרט מהן המטרות שברצונך להשיג (חלון במארז, קירור מים וכו'), וכמובן, אחד המרכיבים החשובים בכל פרוייקט - תקציב

אומנם חלק נרחב מהחומרים והרכיבים שלי מחו"ל, אך השגתי לא מעט דברים גם בארץ (ולפעמים במחירים זולים יותר מחו"ל)

במקרה של הקירור מים - זה קצת בעייתי, ולכן אתה חייב להיות סגור מה בדיוק אתה רוצה להביא (מע' טובה מתחילה באזור 1500 ש"ח, לא ממליץ להתקרב למע' של TT וכו', שעולות כמה מאות שקלים, והיתרונות היחידים שלהם הם יופי ושקט , הביצועים שאתה מקבל לא שווים את הכסף שתשקיע (יחס עלות\תועלת - גרוע)

בהצלחה

קודם כול אני חייב להגיד שאני אין לי כלום מדברים שציינתם כאן

ואני מחפש אתרים לא מארץ שמוכרים א. כלי עבודה (דרמל, מקדחה וכו')

ב.רכיבים (רכיבי קירור מים, כגון משאבה, רדיאטור, חלקים שונים כגון פאנלים למארז, מאווררים, תאורה וכו')

פורסם

את הכל יש לך בארץ.

כלי עבודה? לך להום סנטר.

קירור מים מוכן? קנה בחונות מחשבים פה בארץ.

משאבה? חנות דגים.

רדיאטור? מוסך.

מאוררים? חנות מחשבים. תאורה? לדים? חנות אלקטרוניקה. מנורות? קטודה? חנות מחשבים.

פאנלים למארז? לא מוכרים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים