עבור לתוכן

ציוד למודינג

Featured Replies

פורסם

שלום ראיתי שכמעט כולכם קונים את המיוד של המודינג לא מארץ אני יכול לקבל לינק לאתר של הציוד למשל

arkadur יש לו פרויקטים מאוד יפים והוא לא כונה את הציוד מארץ מאיפה אתם קונים

פורסם

אח שלי הכל מהארץ יש הרבה יבואנים שמוכרים מודינג אבל אם אתה לא דילר אתה לא יכול לקנות[br]פורסם בתאריך: 24.10.2007 בשעה 07:33:08

ביגלל שהמודינג לא ניכנס חזק לשוק בארץ אז חנויות ויבואנים לא מביאים לארץ מודינג ואתה יודע למה זה ביגלל חנויות כמו KSP איבורי וכול"

ביגלל חנויות כאלה אין מודינג בארץ

פורסם

בקשה קטנה, אם אתה לא יודע אל תדבר. "לא מייבאיים מודינג" :-\

למה אתה מתכוון בתור ציוד למודינג? סתם דברים מוכנים (מאווררים מוארים וכו')? יש בארץ וגם באינטרנט להזמנה במחירים שפויים.

או שאתה מתכוון למכונות בהם הם משתמשים כמו דרמל וזה?

תסביר את עצמך יותר טוב.

פורסם

גם וגם יש הרבה אחי דברים מוכנים שאין אותם באף מקום ואני יכול להביא לך הרבה דברים

שאתה לא ראיתה ולא תיראה[br]פורסם בתאריך: 24.10.2007 בשעה 13:16:13

למה דבר כזה למשל אין להשיג Thermaltake X-RAY PANEL או Thermaltake CircleFire Front Panel או Thermaltake X-Controller PANEL Control FANs and LIGHT או

THERMALTAKE GAMING KEYPAD

ויש עוד הרבה

פורסם

:kopfpatsch:

מודינג קנוי זה לא מודינג !!

מודינג זה כשאתה/בנאדם אחר לוקח משו ומשנה אותו למשו יותר יפה/שימושי /יעיל

לא מכונה מייצרת כשהגדירו אותה לעשות ככה

ומודינג זה לא שם עצם כמו חלון ומחשב ומאוורר !! כך שלא מייבאים/מוכרים/מביאים/אוכלים/שותים מודינג

וגם ניתן להשיג הכל .. לא בהכרח בארץ אבל יש EBAY ועוד הרבה כמוה שדרכה ניתן לקנות דברים כאלה

וסופית זה פורום מודינג .. אנחנו לא חיים במערות אנחנו מודעים לרוב הדברים הקיימים בשוק

מצתער פשוט עיצבנת אותי...

AFIK10000 אתה מתכוון בציוד לכלי עבודה או לאביזרים כמו מאווריים לדים ודברים ?

פורסם

איזה שטוית אחי אתה מדבר בכמויות אחי סורי אתה לא מבין אחי כלום תיכנס לאתר של Thermaltake ותיראה באיזה קטגוריה זה נימצא כל המוצרים שלהם מודינג זה לא דפקא בן אדם שחייב לעשות זה גם יכול להיות כלי

יש לך עוד הרבה מה לילמוד אחי

פורסם

כי הם קוראים לזה מודינג אז זה מודינג?

תישאר עם "המודינג" הקנוי שלך.. ממש יופי, פאנל מוכן למחשב... אחלה מודינג עשית.

מודינג זה שם פועל, לא שם עצם, מודינג זו פעולה מסוימת של שידרוג / שיפצו"ר מוצא מסוים שיהיה יותר יפה / מועיל.

"לא מייבאים מודינג" :lol:

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון מאיפה אפשר לרכוש ציוד למודינג הכוונה למנורות קירור מים וקדומה

פורסם

זה לא נקרא ציוד מודינג אבל שיהיה.

מנורות (לדים) קונים בכל חנות אלקטרוניקה.

קירור מים מכינים לבד (קונים בלוקים ומשאבה, בלוקים אפשר לקנות בחנויות מחשבים ומשאבה והשאר במי שמיתעסק בזה [תפעיל ת'ראש, אולי חנות דגים?]) או שקונים מוכן.

פורסם

ובכן ציוד למערכת קירור מים בהכנה עצמית כוללת בתוכה מצרכים מחנויות שמתעסקות באקווריומים

ויש פה סטיקי דיי נחמד שמסביר איפה ניתן לקנות דברים

איזה שטוית אחי אתה מדבר בכמויות אחי סורי אתה לא מבין אחי כלום תיכנס לאתר של Thermaltake ותיראה באיזה קטגוריה זה נימצא כל המוצרים שלהם מודינג זה לא דפקא בן אדם שחייב לעשות זה גם יכול להיות כלי

יש לך עוד הרבה מה לילמוד אחי

אה כן אחי מצתער .. הבנתי אותך ...

kamameter.jpg

זה ^^ = מודינג ..

איך חייתי באשליה שכשאתה לוקח מארז גנרי בצבע בז' חותך לו חלון עם דרמל במו ידיך מכניס לשם פרספקס וחורט עליו וצובע את המארז וושה לו פיינטג'וב נחמד ומלחים כמה מעגלים ללדים שיהבבו או משו ועושה חורים למאוורים ולוקח פיסות אלומיניום והופך אותם לגרילים זה מודינג..

פורסם

חברים, תיכף ומייד לחזור לנושא... תבליגו לפותח הדיון על חוסר הידע, אתם יודעים למה הוא מתכוון, חנויות גדולות שמוכרות אביזרי מוזינג..

Aviko

פורסם

כולם הבינו את פותח הדיון, אותו הבנו וז הבסדר.

אבל papi הזה פשוט :lol:

פורסם
  • מחבר

אוקי אחרי שלא קיבלתי את התשובות שרציתי לקבל אני חוזר ושואל בצורה אולי שתבינו

אני צריך חניות לא מארץ שמוכרות חומרה למחשבים ואביזרים ליצירה של מודינג למשל דרמל את המים לקירור מים גרילים

כמו ש Fatal Error אמר כלי עבודה אביזרים

2.מישהו יכול להסביר לי יותר לעומק מזה משאבת מים איך היא פועלת מהם החלקים

פורסם

אף אחחד לאמכין משאבות מים. זה אפשרי אבל מיותר. הרבה יותר טוב לקנות אחת. כמו שאמרו לך, חנויות דגים. אני זוכרשבאיזה פרויקט הייתה משאבה תעשייתית ממש טובה. יש גם 2 סוגים עיקריים של משאבות. טבולה ולא טבולה. לכלאחת ההתרונות והחסרונות שלה. את זה אבל יסבירו לך בפורום אובר קלוקינג וקירור.

כלי עבודה כמו דרמל אפשר לקנות בחנויות הכל לבית, בסגנון של אייס או הום סנטר.

שאר הדברים אפשר למצוא באיביי למשל...

פורסם

ראה בין החנויות הכי פופולריות מחול היא FROZENCPU

http://www.frozencpu.com/

אבל המשלוח לארץ פשוט הזוי בצורה מדהימה .. עדיף לקנות בארץ כי את רוב הדברים אפשר לקנות בארץ אבל גם צריך לעשות חשבון אם בארץ זה יעלה לך 500 שקל (לדוגמא) ומחול+משלוח זה יעלה לך 100 אז .. כמובן שעדיף מחול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים