פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים שלום ראיתי שכמעט כולכם קונים את המיוד של המודינג לא מארץ אני יכול לקבל לינק לאתר של הציוד למשל arkadur יש לו פרויקטים מאוד יפים והוא לא כונה את הציוד מארץ מאיפה אתם קונים
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים אח שלי הכל מהארץ יש הרבה יבואנים שמוכרים מודינג אבל אם אתה לא דילר אתה לא יכול לקנות[br]פורסם בתאריך: 24.10.2007 בשעה 07:33:08ביגלל שהמודינג לא ניכנס חזק לשוק בארץ אז חנויות ויבואנים לא מביאים לארץ מודינג ואתה יודע למה זה ביגלל חנויות כמו KSP איבורי וכול"ביגלל חנויות כאלה אין מודינג בארץ
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים בקשה קטנה, אם אתה לא יודע אל תדבר. "לא מייבאיים מודינג" :-\ למה אתה מתכוון בתור ציוד למודינג? סתם דברים מוכנים (מאווררים מוארים וכו')? יש בארץ וגם באינטרנט להזמנה במחירים שפויים.או שאתה מתכוון למכונות בהם הם משתמשים כמו דרמל וזה?תסביר את עצמך יותר טוב.
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים גם וגם יש הרבה אחי דברים מוכנים שאין אותם באף מקום ואני יכול להביא לך הרבה דברים שאתה לא ראיתה ולא תיראה[br]פורסם בתאריך: 24.10.2007 בשעה 13:16:13למה דבר כזה למשל אין להשיג Thermaltake X-RAY PANEL או Thermaltake CircleFire Front Panel או Thermaltake X-Controller PANEL Control FANs and LIGHT או THERMALTAKE GAMING KEYPAD ויש עוד הרבה
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים מודינג קנוי זה לא מודינג !! מודינג זה כשאתה/בנאדם אחר לוקח משו ומשנה אותו למשו יותר יפה/שימושי /יעיל לא מכונה מייצרת כשהגדירו אותה לעשות ככה ומודינג זה לא שם עצם כמו חלון ומחשב ומאוורר !! כך שלא מייבאים/מוכרים/מביאים/אוכלים/שותים מודינג וגם ניתן להשיג הכל .. לא בהכרח בארץ אבל יש EBAY ועוד הרבה כמוה שדרכה ניתן לקנות דברים כאלה וסופית זה פורום מודינג .. אנחנו לא חיים במערות אנחנו מודעים לרוב הדברים הקיימים בשוק מצתער פשוט עיצבנת אותי... __________ AFIK10000 אתה מתכוון בציוד לכלי עבודה או לאביזרים כמו מאווריים לדים ודברים ?
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים איזה שטוית אחי אתה מדבר בכמויות אחי סורי אתה לא מבין אחי כלום תיכנס לאתר של Thermaltake ותיראה באיזה קטגוריה זה נימצא כל המוצרים שלהם מודינג זה לא דפקא בן אדם שחייב לעשות זה גם יכול להיות כלי יש לך עוד הרבה מה לילמוד אחי
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים כי הם קוראים לזה מודינג אז זה מודינג? תישאר עם "המודינג" הקנוי שלך.. ממש יופי, פאנל מוכן למחשב... אחלה מודינג עשית. מודינג זה שם פועל, לא שם עצם, מודינג זו פעולה מסוימת של שידרוג / שיפצו"ר מוצא מסוים שיהיה יותר יפה / מועיל. "לא מייבאים מודינג"
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים מחבר אני מתכוון מאיפה אפשר לרכוש ציוד למודינג הכוונה למנורות קירור מים וקדומה
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים זה לא נקרא ציוד מודינג אבל שיהיה.מנורות (לדים) קונים בכל חנות אלקטרוניקה.קירור מים מכינים לבד (קונים בלוקים ומשאבה, בלוקים אפשר לקנות בחנויות מחשבים ומשאבה והשאר במי שמיתעסק בזה [תפעיל ת'ראש, אולי חנות דגים?]) או שקונים מוכן.
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים ובכן ציוד למערכת קירור מים בהכנה עצמית כוללת בתוכה מצרכים מחנויות שמתעסקות באקווריומים ויש פה סטיקי דיי נחמד שמסביר איפה ניתן לקנות דברים איזה שטוית אחי אתה מדבר בכמויות אחי סורי אתה לא מבין אחי כלום תיכנס לאתר של Thermaltake ותיראה באיזה קטגוריה זה נימצא כל המוצרים שלהם מודינג זה לא דפקא בן אדם שחייב לעשות זה גם יכול להיות כלי יש לך עוד הרבה מה לילמוד אחי אה כן אחי מצתער .. הבנתי אותך ... זה ^^ = מודינג .. איך חייתי באשליה שכשאתה לוקח מארז גנרי בצבע בז' חותך לו חלון עם דרמל במו ידיך מכניס לשם פרספקס וחורט עליו וצובע את המארז וושה לו פיינטג'וב נחמד ומלחים כמה מעגלים ללדים שיהבבו או משו ועושה חורים למאוורים ולוקח פיסות אלומיניום והופך אותם לגרילים זה מודינג..
פורסם 2007 באוקטובר 2418 שנים חברים, תיכף ומייד לחזור לנושא... תבליגו לפותח הדיון על חוסר הידע, אתם יודעים למה הוא מתכוון, חנויות גדולות שמוכרות אביזרי מוזינג..Aviko
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים מחבר אוקי אחרי שלא קיבלתי את התשובות שרציתי לקבל אני חוזר ושואל בצורה אולי שתבינו אני צריך חניות לא מארץ שמוכרות חומרה למחשבים ואביזרים ליצירה של מודינג למשל דרמל את המים לקירור מים גרילים כמו ש Fatal Error אמר כלי עבודה אביזרים 2.מישהו יכול להסביר לי יותר לעומק מזה משאבת מים איך היא פועלת מהם החלקים
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים אף אחחד לאמכין משאבות מים. זה אפשרי אבל מיותר. הרבה יותר טוב לקנות אחת. כמו שאמרו לך, חנויות דגים. אני זוכרשבאיזה פרויקט הייתה משאבה תעשייתית ממש טובה. יש גם 2 סוגים עיקריים של משאבות. טבולה ולא טבולה. לכלאחת ההתרונות והחסרונות שלה. את זה אבל יסבירו לך בפורום אובר קלוקינג וקירור.כלי עבודה כמו דרמל אפשר לקנות בחנויות הכל לבית, בסגנון של אייס או הום סנטר.שאר הדברים אפשר למצוא באיביי למשל...
פורסם 2007 באוקטובר 2518 שנים ראה בין החנויות הכי פופולריות מחול היא FROZENCPU http://www.frozencpu.com/אבל המשלוח לארץ פשוט הזוי בצורה מדהימה .. עדיף לקנות בארץ כי את רוב הדברים אפשר לקנות בארץ אבל גם צריך לעשות חשבון אם בארץ זה יעלה לך 500 שקל (לדוגמא) ומחול+משלוח זה יעלה לך 100 אז .. כמובן שעדיף מחול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.