פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים שלום לכולם,אני שוקל לקנות את המסך הזה, לצורך משחקים סרטים ותיכנות.. איך המסך הזה באופן כללי? מבחינת מחיר/תועלת ושמעתי שמסכי 22 לא משתלמים במיוחד.. למה?בנוסף, הבנתי שהמסכים הרחבים לא נתמכים ע"י חלק מהמשחקים..- משחקים חדשים? משמעותי?
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים המסך הוא פנאל TN (כמו כל מסכי 22)למשחקים המסך טוב ולטקסט פחותמבחינת גודל מול מחיר המסך מצוייןרוב המשחקים תומכים במסך רחב
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים מחבר ok תודה על התגובה.פשוט היה משהו ששכחתי לציין בהתחלה.. הבנתי שזוית הצפיה של המסך קת בעייתית.. חשוב לציין שכשאני רואה סרטים אני מתרחק מהמסך האם דבר זה עלול להוות בעיה?
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים החסרון של מסכים בעלי פנאל TN היא שאם אתה משנה את זווית הצפייה הגוונים של הצבעים משתנהלמרחק אין משמעות , תשב במרחק שנוח לך
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים הממ אני התכוונתי למצב שכיבה.. במצב הזה זה קצת בעייתי אז..אם אתה במצב שכיבה מומלץ שתכוון את המסך בזווית שתראה הכי טובזה מה שהתכוונתי קודם על ההשפעה של שינוי זווית צפייהhttp://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_b/
פורסם 2007 באוקטובר 2118 שנים למשחקים מסכי TN הם בסדר גמור, לתכנות הם לא כל כך טובים, אבל בסרטים הם ממש לא טובים.גם כאשר אתה מכוון את המסך שתהייה בדיוק מולו עדיין יש למסך רק 262 אלף גוונים שונים, בסרטים החוסר הזה הוא הכי בולט.
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מחבר קודם כל , מצטער על התגובה המאוחרת .. יצאתי מהצבא רק היום.בקשר למסך.. אתה בטוח שבסרטים ההבדל ממש מורגש? לפי הביקורת הזאת - http://www.behardware.com/articles/662-6/22-inch-lcd-monitors-the-second-coming.htmlהמסך לא רע בכלל בסרטים ומעולה לשימושי office (תיכנות) יש למישהו נסיון עם המסך הזה ?
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים לא קונה את הקטע הזה שבגלל ש-TN מציג רק 262K צבעים, אז לסרטים הוא ממש לא טוב, אבל למשחקים כן. למה, במשחקים יש פחות גוונים מאשר בסרטים?אולי borsood צודק, אבל היה נחמד לראות איזה כמה תמונות (צילומים) להשוואה.החסרון הרציני הגדול היחיד של מסכי TN הן זויות הצפייה שעשויות לקלקל באופן רציני את חוויית השימוש. אבל אני מאמין, שכל עוד תהיה מול המסך, הוא יהיה בסדר גמור.
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים אני מכיר את המסך הזה מקרוב אבל אני מאמין שזה בכל המסכי 22 אינץ' עם פאנל tn.. יש בעיות בזווית צפייה ולא רק אם תראה סרט ותשב חצי מטר משמאל או ימין למסך אלא גם ברמה שאתה יושב מול המסך ואתה רואה חדות רק במרכז המסך ובצדדים של המסך למטה ולמעלה אתה מאבד מהתמונה.. הייתי יושב על המסך וממש לפעמים צריך להזיז את הראש לצדדים כדי לקבל את התמונה המדוייקת, הכל עניין של מה הציפיות מהמסך.. סך הכל הוא לא כל כך יקר יחסית לגודל אבל יש לו את החסרונות שלו, אם זה לא יפריע לך תקנה אותו.. אם אתה מחפש איכות תוסיף כסף ותקנה משהו יותר טוב של 23-24 אינץ' או באותו סכום תקנה משהו איכותי בגודל19-20 אינץ'.
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מחבר נראה לי באמת שאני אוותר על המסך הזה../=פשוט כרגע יש לי CRT 19 ואני לא מעוניין לקנות LCD באותו הגודל מן הסתם..יש לי תקציב של גג 1700 שקל ואני לא חושב שאני אוכל לקנות משהו גדול מ19 ואיכותי במחיר הזה(תקנו אותי אם אני טועה)...תודה לכם..
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים לי יש 226BW ואין שום בעיה של זויות צפיה גם כשאני ממש יושב בצד ובטח ובטח כשאני יושב ממול (ממש לא רואים בצדדים פחות חד)
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מחבר וואי עכשיו אני באמת מבולבל..יכול להיות שהשינוי בתגובות קשור לשינוי הפאנל? s a c?אני באמת לא יודע מה לעשות
פורסם 2007 באוקטובר 2618 שנים מחבר ואם כבר מדברים.. כשאתה מתרחק מהמסך איך זוית הצפיה? פשוט אני רואה הרבה מאוד סדרות ובד"כ אני לא יושב על הכיסא ומול המסך .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.