עבור לתוכן

שאלה בנוגע ל-Samsung 226BW ומסכי LCD רחבים.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני שוקל לקנות את המסך הזה, לצורך משחקים סרטים ותיכנות..

איך המסך הזה באופן כללי? מבחינת מחיר/תועלת ושמעתי שמסכי 22 לא משתלמים במיוחד.. למה?

בנוסף, הבנתי שהמסכים הרחבים לא נתמכים ע"י חלק מהמשחקים..- משחקים חדשים? משמעותי?

פורסם

המסך הוא פנאל TN (כמו כל מסכי 22)

למשחקים המסך טוב ולטקסט פחות

מבחינת גודל מול מחיר המסך מצויין

רוב המשחקים תומכים במסך רחב

פורסם
  • מחבר

ok תודה על התגובה.

פשוט היה משהו ששכחתי לציין בהתחלה.. הבנתי שזוית הצפיה של המסך קת בעייתית.. חשוב לציין שכשאני רואה סרטים אני מתרחק מהמסך האם דבר זה עלול להוות בעיה?

פורסם

החסרון של מסכים בעלי פנאל TN היא שאם אתה משנה את זווית הצפייה הגוונים של הצבעים משתנה

למרחק אין משמעות , תשב במרחק שנוח לך

פורסם
  • מחבר

הממ אני התכוונתי למצב שכיבה.. במצב הזה זה קצת בעייתי אז..

פורסם

הממ אני התכוונתי למצב שכיבה.. במצב הזה זה קצת בעייתי אז..

אם אתה במצב שכיבה מומלץ שתכוון את המסך בזווית שתראה הכי טוב

זה מה שהתכוונתי קודם על ההשפעה של שינוי זווית צפייה

http://hwzone.co.il/articles/lcd_guide_b/

פורסם

למשחקים מסכי TN הם בסדר גמור, לתכנות הם לא כל כך טובים, אבל בסרטים הם ממש לא טובים.

גם כאשר אתה מכוון את המסך שתהייה בדיוק מולו עדיין יש למסך רק 262 אלף גוונים שונים, בסרטים החוסר הזה הוא הכי בולט.

פורסם
  • מחבר

קודם כל , מצטער על התגובה המאוחרת .. יצאתי מהצבא רק היום.

בקשר למסך.. אתה בטוח שבסרטים ההבדל ממש מורגש?

לפי הביקורת הזאת - http://www.behardware.com/articles/662-6/22-inch-lcd-monitors-the-second-coming.html

המסך לא רע בכלל בסרטים ומעולה לשימושי office (תיכנות) יש למישהו נסיון עם המסך הזה ?

פורסם

לא קונה את הקטע הזה שבגלל ש-TN מציג רק 262K צבעים, אז לסרטים הוא ממש לא טוב, אבל למשחקים כן. למה, במשחקים יש פחות גוונים מאשר בסרטים?

אולי borsood צודק, אבל היה נחמד לראות איזה כמה תמונות (צילומים) להשוואה.

החסרון הרציני הגדול היחיד של מסכי TN הן זויות הצפייה שעשויות לקלקל באופן רציני את חוויית השימוש. אבל אני מאמין, שכל עוד תהיה מול המסך, הוא יהיה בסדר גמור.

פורסם

אני מכיר את המסך הזה מקרוב אבל אני מאמין שזה בכל המסכי 22 אינץ' עם פאנל tn.. יש בעיות בזווית צפייה ולא רק אם תראה סרט ותשב חצי מטר משמאל או ימין למסך אלא גם ברמה שאתה יושב מול המסך ואתה רואה חדות רק במרכז המסך ובצדדים של המסך למטה ולמעלה אתה מאבד מהתמונה.. הייתי יושב על המסך וממש לפעמים צריך להזיז את הראש לצדדים כדי לקבל את התמונה המדוייקת, הכל עניין של מה הציפיות מהמסך.. סך הכל הוא לא כל כך יקר יחסית לגודל אבל יש לו את החסרונות שלו, אם זה לא יפריע לך תקנה אותו.. אם אתה מחפש איכות תוסיף כסף ותקנה משהו יותר טוב של 23-24 אינץ' או באותו סכום תקנה משהו איכותי בגודל19-20 אינץ'.

פורסם
  • מחבר

נראה לי באמת שאני אוותר על המסך הזה../=

פשוט כרגע יש לי CRT 19 ואני לא מעוניין לקנות LCD באותו הגודל מן הסתם..

יש לי תקציב של גג 1700 שקל ואני לא חושב שאני אוכל לקנות משהו גדול מ19 ואיכותי במחיר הזה(תקנו אותי אם אני טועה)...

תודה לכם..

פורסם

לי יש 226BW ואין שום בעיה של זויות צפיה גם כשאני ממש יושב בצד ובטח ובטח כשאני יושב ממול (ממש לא רואים בצדדים פחות חד)

פורסם
  • מחבר

וואי עכשיו אני באמת מבולבל..

יכול להיות שהשינוי בתגובות קשור לשינוי הפאנל? s a c?

אני באמת לא יודע מה לעשות

פורסם

לא קשור..לי יש A בכלל

פורסם
  • מחבר

ואם כבר מדברים.. כשאתה מתרחק מהמסך איך זוית הצפיה? פשוט אני רואה הרבה מאוד סדרות ובד"כ אני לא יושב על הכיסא ומול המסך .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים