פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים אשמח לשמוע הצעות על תוכנת Firewall.עד היום הייתי עם Kerio Personal Firewall.איזו תוכנות מומלצת יש?
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים מחבר zone alarmזונאלרם.. מוכרת לי משנים עברו.. תספר קצת על הגרסא החדשה?ואשמח לשמוע עוד המלצות בבקשה.
פורסם 2007 באוקטובר 2018 שנים היתרון בZONE ALARM שהוא חבילה כוללת אנטי וירוס אנטי ספאם FIREWALL וכד', ידידותי למשתמש. אבל באבטחת מידע תמיד רצוי ליצור כמה שכבות הגנה ולא להשתמש בכלי אחד. בסופו של דבר הכל תלוי בשימושים שלך ובצרכים שלך להגנה. באם אתה משתמש רגיל (לא מפעיל אתר) כל כלי הגנה יהיה טוב עבורך. אני משתמש בFW של מיקרוסופט שמגיע עם הSERVICE PACK 2. החוכמה היא לא לפתוח פורטים מיותרים. אני מפנה אותך לאתר שמבצע בדיקה של מס' מוצרים http://reviews.cnet.com/internet-security-and-firewall/zonealarm-internet-security-suite/4540-3667_7-32309439-4.html?tag=subניתן לראות יתרונות וחסרונות שלהם . בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.