עבור לתוכן

בעיות בדרייבר audio

Featured Replies

פורסם

קיבלתי והתקנתי מחשב חדש והתקנתי עליו WINXP SP2. הכל עובד טוב ויפה מלבד הסאונד שמתעקש לא לעבוד.

בדיסק ההתקנה של לוח האם (gigabyte GA-M52S-S3P) יש שני דרייברים שקשורים לסאונד -

אחד Microsoft UAA Bus Driver for for High Definition Audio (עדכון KB888111) שמצליח להיות מותקן.

השני והבעייתי הוא Realtek High Definition Audio Driver R1.72 (גרסא 5.10.0.5499).

אני מפעיל את ההתקנה ולקראת סופה אני מקבל הודעה Install Realtek HD Audio Driver Faliure.

ניסיתי להתקין את הדרייבר גם מדיסק נוסף שקיבלתי עם המחשב - לא עובד. ניסיתי להוריד את הדרייבר מהאינטרנט ולהתקין - לא עובד.

דיברתי עם החברה ממני קניתי את המחשב (סקייפיסי) ושם הטכנאי אמר לי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש וזה אמור לעבוד. עשיתי - לא עובד.

למען האמת אני קצת מיואש. יש אפשרות לרמות את המערכת ולהתקין דרייבר אחר אולי? משהו?

עזרה כלשהי תהיה מעולה..

פורסם

מועבר לפורום תוכנה

פורסם

כנס להגדרות של הביוס, ותבדוק שהכרטיס קול ONBOARD לא מבוטל שם במקרה.

האם בהתקני מערכת מופיעים לך התקנים לא מזוהים?? אם לא מופיע שם משהו אם סימן שאלה, אני מניח שהכרטיס קול מבוטל בביוס.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס פועל בביוס.

הופיע התקן לא מזוהה, עם סימן שאלה. אי אפשר היה לתקן אותו. עשיתי לו uninstall וניסיתי להתקין מחדש. עכשיו הוא לא מופיע בכלל. כשאני נכנס למאפיינים של הaudio device on high definition bus זה כותב שNo drivers are installed for this device, ולא נותן לי לעשות Update drivers.

פורסם

אהלן, יש לי אותה בעיה בדיוק

רק שאני טיפה פחות יודע מה אני עושה.

תוכל להסביר לי איך אני בודק אם הוא מבוטל בביוס?

אולי לי זה כן יעזור...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים