פורסם 2003 במרץ 1822 שנים שדיים קופצים,שדיים קופצים 2, השדיים ימשיכו לקפוץ. סתם.. : אני אוהב מלא סרטים אני לא אתחיל לפרט פה, אני לא רואה תועלת בזה. כמעט 90% מהסרטים הקיימים אהבתי. Im a big Cinima Fan.
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים קשה, קשה....טוב אני ינסה:מאטריקסהחשוד המיידיכלבי אשמורת (מומלץ)Cube (סרט אדיר - חובה לראות)פורסט גאמפמשימה בלתי אפשרית 1הטורף 112 קופיםלילה ברוקסבריעידן הקרח (!)יד רצחניתמת לצעוק 1קטע מהסרטיםשטן על הזמן (חובה)גרין מייל (לראות רק עם בנות)ג'יי ובוב השקט מכים שניתיש עוד מלא אבל זאת הרשימה ה(די) מצומצמת...
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים הטווח זיכרון שלי דיי מוגבל, אז זה הולך כך: בלאק הוק דוון/Black Hawk Down - ראיתי לפני יומיים, אז אני זוכר Star Wars - די כולם... most of thy startrek Saving Private Ryan/להציל את טוראי ראיין Deoooo
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים התפוז המכני ( איך אף אחד לא ציין אותו?)ספרות זולהMATRIXפחד ראשוניחומות של תקווהרשימת שינדלרכלבי אשמורתקונג פאו ( אלוהים אדירים זאת הפארודיה הכי מצחיקה שיצאה עד היום)SPACEBALL ( הפארודיה הכי מצחיקה אחרי קונג פאו)שר הטבעות ( שני החלקים)מלחמת הכוכבים ( כל הפרקים)רוצחים מלידהאמריקה Xגרין מיילפורסט גאמפיצרים בדםממנטולאון (סרט אדיר!!!)מועדון קרבד"א - אדוארד נורטון הוא השחקן הכי טוב שיש היום!
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים אני היחיד שלא אהב את בלאק הוק דאון ואת שר הטבעות?!כנראה שכן... שני סרטים שולטים :AR15:
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים לאון (סרט אדיר!!!)מסכים איתו לאון סרט ע-נ-קעוד סרטים טוביםזה שר הטבעותמשימה בלתי אפשרית 1 ו2בלאק הוק דאון...להציל את טוראי ריאןוכמובן צ'רלי וחצי המלך !ורוב הג'יימס בונדים :2gunsfiring_v1:
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים מחבר וואי עכשיו ראיתי The Usual Suspects, אין, ענק ענק ! קווין ספייסי גדול מהחיים ! אני רציני, הסיום שלו הוא אחד הסיומים הכי טובים איי פעם, אם לא הכי טוב ואני לא מגזים, פשוט שופך אור בכלל שונה על כל מה שחשבת עד עכשיו, גם אחרי הסרט הראש שלך טרוד במחשבות על מה בדיוק נכון ולא.. אין, חובה ! אגב כלבי אשמורת, הוא באמת טוב כמו שאומרים עליו ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.