פורסם 2003 במרץ 1822 שנים אז אילו סרטים טובים ראיתם לאו דווקא בזמן האחרון, מצידי שיהיו אפילו בשחור לבן.. סרטים ששבו את ליבכם בזמן האחרון התחלתי להתעניין ממש בכל הקטע של הסרטים, אז אם תזרמו עם זה זה יכול לעזור לי נורא, לא הייתי רוצה לפספס קלאסיקה קולנועית או משהו בסגנון רק משום שלא ידעתי על הקיום שלה ;D אז בוא נראה, הסרטים שעולים לי עכשיו לראש הם להציל את טוראי ראיין, וממנטו. מי שלא מכיר את הראשון צריך להתבייש סרט על מלחמת העולם השנייה, הוא אורך בערך 3 שעות, אבל מרוב הנאה אתם לא תאמינו איך הזמן טס. ממנטו הוא הפחות מוכר מבין השניים, אבל הוא לא פחות טוב. הסיפור מסובך לאללה, זה מן סיפור מסתורין/מותחן פסיכולוגי, מסופר שם על אדם שאנסו ורצחו את אשתו ושאיבד את הזכרון לטווח קצר, ולא מסוגל ליצור זכרונות חדשים, והוא מנסה לרדוף אחרי הרוצח. שאני מספר זה לא נשמע הכי מעניין, אבל הסרט הזה הוא ממש חובה לצפייה, ואני מתכוון ממש. מה איתכם ?
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים סרטים אהובים עלי במיוחד:- מלך האריות הראשון (כן כן -סרט המאה לדעתי)- הסנדק - לא משנה איזה חלק- לזכור את הטיטאנים (לא יודע למה אבל סרט שמאוד נגע אלי)- נאמנות גבוהה (קומדיה ממולמת High Fidelity באנגלית)- מת לחיות - גם אחד וגם שלוש.- ביג ליבובסקי (אחד הסרטים היותר גדולים שנוצרו)כמובן יש עוד מספיק סרטים שנהניתי לראות ואני לא רושם אותם.בכל אופן, אם אתה רוצה לא לפספס אף קלאסיקה. כנס לאתר: http://www.imdb.com/top_250_filmsזה האתר הכי מרכזי באינטרנט לסרטים, והוא דירג ע"פ הגולשים את 250 הסרטים הגדולים בכל הזמנים. כמו כן אתה יכול משמאל לבחור ז'אנרים מסויימים ולראות את 50 הגדולים. או לפי עשורים אפילו.
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים MatrixLOTR (all of them)Vampire Hunter DMetropolisGone In 60 SecondsStigmataThe 9th Gate (of hell and beyoned)Metropolis (the original as well as the anime one)ונראה לי זהו זה אם יהיה משהו שאני אזכר בו אני אוסיף
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים Pulp FictionThe MatrixThe Lord of The RingsGladiatorThe Rock (אחלה פסקול!!)Independance DayFight ClubBad Boysיש יותר מדי :-\
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים Pulp FictionIndependance DayThe MatrixThe Lord of The Rings( both of them)GladiatorTerminator IIFight ClubDonni Darko(awsome soundtrack)Requiem for a dream(awsome soundtrack)יש המון אבל אני לא מצליח להזכר עכשיו.
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים Star Wars- 1,2,4,5,6LOTR- TFOTR, TTTGladiatorVannila SkyThe MatrixThe Termminaitor- 1,2Black Hawk downFight ClubThe Sixth Senthminority reportthe crowזה מה שאני זוכר כרגע
פורסם 2003 במרץ 1822 שנים קודם כל 2 סרטים המצחיקים ביותר שקיימים...how highhalf bakedמומלץ בחוםחוץ מזה יש גם אterminator 2matrixbeavis and butthead do americablack hawk downbraveheartace ventura 2blue streakbad boysיש עוד מלא מלא מלא סרטים טובים...אני אזכר אני אכתוב עוד כמה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.